Показать меню
Ana sayfa Geri bildirim

Young Thor Türkçe yama

16.12.2022
Oyun için türkçe yama sunuyoruz Young Thor! Bu oyun için türkçe yama kullanarak oyunu Türkçe ye çevirebileceksiniz. Şu anda mevcut türkçe yama Anthrox.

Oyun için türkçe yama metni Young Thor (oyunun tam çevirisi)
Boyut: 24 mb
Çeviri yazarları: Anthrox
Oyun açıklaması:
Genç Thor olarak hem Midgarda hem de Asgarda seyahat etmeniz ve Helin şeytani tasarımlarına son vermeye çalışırken efsanevi canavar ordularıyla savaşmanız gerekecek.

İndirme sayısı:
10916
Yayın yılı:
2010





Young Thor oyunu için Türkçe yama yükleniyor:

1. Türkçe yama(TR) Young Thor dosyasını indirin.

2. Dosyaları DISK:locales Young Thor klasörüne koyun.

3. Türkçe yama Young Thor ayarlayın.

4. Oyunu başlatın.


Young Thor oyunu için tam Türkçe yama. Oyundaki metinleri, altyazıları, arayüz öğelerini çevirir ve oyundaki Türkçeyi etkinleştirir.
Türkçe yama, oyuna zaten entegre edilmiş bir çeviriyi etkinleştirebilir ve Young Thor içine ek bir çeviri yükleyebilir. Ayrıca Türkçe yama da ekleri vardır. lang=eng lang=tr çeviri satırlarının değiştirildiği ini dosyaları. Türkçe yama, profesyonel bir çevirmen topluluğu tarafından oluşturulmuştur ve çeviri kalitesi en iyilerden biridir.
Внимание! Только зарегистрированным пользователям доступна ссылка на скачивание.
Önergeler
Young Doctor 3: Animal Clinic, temel amacı çocuğun duygusal gelişim sürecini desteklemek olan, öncelikle küçük kızlar için tasarlanmış bir oyundur.
WBnin Cartoon Networkte yayınlanan animasyon serisine dayanan Young Justice: Legacy, oyuncuların keşfetmek, savaşmak, deneyim toplamak ve seviye atlamak için 12 olası ekip üyesinden oluşturulan bir
Young Souls, RPG unsurlarıyla zenginleştirilmiş bir kavga oyunudur. Yapım bağımsız stüdyo 1P2P tarafından geliştirildi ve The Arcade Crew tarafından yayınlandı.
The Young Socrates adlı küçük, bağımsız bir stüdyo tarafından geliştirilen Odyssey: The Next Generation Science Game, birçok eğitim değeri içeren mantıklı bir macera oyunudur.
Thor, Thyra, Questor ve Merlin, doğrudan arcade megahitinden en sevdiğiniz karakterlerin devam eden maceralarını Gauntlet IIde evinize güdüyor.
Yorumlar
Yorum ekle