Показать меню
Ana sayfa Geri bildirim

Top Trumps: Horror and Predators Türkçe yama

15.03.2022
Oyunun güncel sürümü için türkçe yamayı buradan indirebilirsiniz Top Trumps: Horror and Predators. Buradan oyun sürümü 1.0 ve üstü için türkçe yama indirebilirsiniz. Şu anda mevcut türkçe yama QUARTEX.

Oyun için türkçe yama metni Top Trumps: Horror and Predators (oyunun tam çevirisi)
Boyut: 17 mb
Çeviri yazarları: QUARTEX
Oyun açıklaması:
Top Trumps: Horror and Predators, ilginin zirvesi 1970lerde ve 80lerde gerçekleşen oldukça popüler bir kart oyununun elektronik versiyonudur. Oyun kuralları çok açık.

İndirme sayısı:
9407
Yayın yılı:
2007





Top Trumps: Horror and Predators oyunu için Türkçe yama yükleniyor:

1. Türkçe yama(TR) Top Trumps: Horror and Predators dosyasını indirin.

2. Dosyaları DISK:locales Top Trumps: Horror and Predators klasörüne koyun.

3. Türkçe yama Top Trumps: Horror and Predators ayarlayın.

4. Oyunu başlatın.


Top Trumps: Horror and Predators oyunu için tam Türkçe yama. Oyundaki metinleri, altyazıları, arayüz öğelerini çevirir ve oyundaki Türkçeyi etkinleştirir.
Türkçe yama, oyuna zaten entegre edilmiş bir çeviriyi etkinleştirebilir ve Top Trumps: Horror and Predators içine ek bir çeviri yükleyebilir. Ayrıca Türkçe yama da ekleri vardır. lang=eng lang=tr çeviri satırlarının değiştirildiği ini dosyaları. Türkçe yama, profesyonel bir çevirmen topluluğu tarafından oluşturulmuştur ve çeviri kalitesi en iyilerden biridir.
Внимание! Только зарегистрированным пользователям доступна ссылка на скачивание.
Önergeler
World of Horror, kart oyunu öğelerine sahip retro bir RPGdir. Polonyalı geliştirici Pawel Kozminski tarafından kurulan tek kişilik bir stüdyo Panstaszın ilk oyunu.
Top Trumps: Doctor Who ile zamanda ve uzayda yolculuk yapın! Evrenin dört bir yanından canavarlarla savaşırken Onuncu Doktor ve arkadaşı Martha Jonesa katılın!
30 NBA takımının tümünü içeren NBAden resmi lisanslı ürün. Favori takımınız olarak oynayın, kendi fantezi NBA takımınızı kurmak için oyuncuları takas edin ve onları Larry OBrien kupasını kaldırmak
The Lurking Horror, 1987 yılında bu tür yapımlarda uzmanlaşmış bir şirket olan Infocom tarafından geliştirilen bir metin macera oyunudur.
PC için Song of Horror, bir aksiyon macera hayatta kalma korku oyunudur.
Yorumlar
Yorum ekle