Показать меню
Ana sayfa Geri bildirim

Top Trumps: NBA All-Stars Türkçe yama

08.01.2022
Bu sayfada oyunun güncel ve çalışan türkçe yamalarını bulacaksınız Top Trumps: NBA All-Stars. Türkçe yama oyunu çevirmene izin verecek. Şu anda mevcut türkçe yama X.O.

Oyun için türkçe yama metni Top Trumps: NBA All-Stars (oyunun tam çevirisi)
Boyut: 27 mb
Çeviri yazarları: X.O
Oyun açıklaması:
30 NBA takımının tümünü içeren NBAden resmi lisanslı ürün. Favori takımınız olarak oynayın, kendi fantezi NBA takımınızı kurmak için oyuncuları takas edin ve onları Larry OBrien kupasını kaldırmak için Play-Off zaferine götürün.

İndirme sayısı:
9113
Yayın yılı:
2012





Top Trumps: NBA All-Stars oyunu için Türkçe yama yükleniyor:

1. Türkçe yama(TR) Top Trumps: NBA All-Stars dosyasını indirin.

2. Dosyaları DISK:locales Top Trumps: NBA All-Stars klasörüne koyun.

3. Türkçe yama Top Trumps: NBA All-Stars ayarlayın.

4. Oyunu başlatın.


Top Trumps: NBA All-Stars oyunu için tam Türkçe yama. Oyundaki metinleri, altyazıları, arayüz öğelerini çevirir ve oyundaki Türkçeyi etkinleştirir.
Türkçe yama, oyuna zaten entegre edilmiş bir çeviriyi etkinleştirebilir ve Top Trumps: NBA All-Stars içine ek bir çeviri yükleyebilir. Ayrıca Türkçe yama da ekleri vardır. lang=eng lang=tr çeviri satırlarının değiştirildiği ini dosyaları. Türkçe yama, profesyonel bir çevirmen topluluğu tarafından oluşturulmuştur ve çeviri kalitesi en iyilerden biridir.
Внимание! Только зарегистрированным пользователям доступна ссылка на скачивание.
Önergeler
Top Trumps: Horror and Predators, ilginin zirvesi 1970lerde ve 80lerde gerçekleşen oldukça popüler bir kart oyununun elektronik versiyonudur.
Kendi türüne özgü Dancing With The Stars™, Cha Cha, Mambo ve Rumbadan Foxtrot ve Waltza kadar oyuncunun ustalaşması için 10 farklı dans stiline sahiptir.
Tüm zamanların en büyük WWE Superstarları ve Efsaneleri, yepyeni WWE All Stars oyununda karşı karşıya geliyor.
Top Trumps: Doctor Who ile zamanda ve uzayda yolculuk yapın! Evrenin dört bir yanından canavarlarla savaşırken Onuncu Doktor ve arkadaşı Martha Jonesa katılın!
PlayStation® All-Stars Battle Royale, PlayStationın en iyi ve en parlak karakterlerini ve dünyalarını sergileyen herkes için ücretsiz bir dövüş oyunudur.
Yorumlar
Yorum ekle