Показать меню
Ana sayfa Geri bildirim

World of Horror Türkçe yama

24.09.2022
Hoşgeldiniz TurkceYama22.COM! Oyunun güncel sürümü için türkçe yamayı buradan indirebilirsiniz World of Horror. Bu oyun için türkçe yama kullanarak oyunu Türkçe ye çevirebileceksiniz. Bu dosya rumuzlu yazara aittir CLASS.

Oyun için türkçe yama metni World of Horror (oyunun tam çevirisi)
Boyut: 27 mb
Çeviri yazarları: CLASS
Oyun açıklaması:
World of Horror, kart oyunu öğelerine sahip retro bir RPGdir. Polonyalı geliştirici Pawel Kozminski tarafından kurulan tek kişilik bir stüdyo Panstaszın ilk oyunu.

İndirme sayısı:
9382
Yayın yılı:
2023





World of Horror oyunu için Türkçe yama yükleniyor:

1. Türkçe yama(TR) World of Horror dosyasını indirin.

2. Dosyaları DISK:locales World of Horror klasörüne koyun.

3. Türkçe yama World of Horror ayarlayın.

4. Oyunu başlatın.


World of Horror oyunu için tam Türkçe yama. Oyundaki metinleri, altyazıları, arayüz öğelerini çevirir ve oyundaki Türkçeyi etkinleştirir.
Türkçe yama, oyuna zaten entegre edilmiş bir çeviriyi etkinleştirebilir ve World of Horror içine ek bir çeviri yükleyebilir. Ayrıca Türkçe yama da ekleri vardır. lang=eng lang=tr çeviri satırlarının değiştirildiği ini dosyaları. Türkçe yama, profesyonel bir çevirmen topluluğu tarafından oluşturulmuştur ve çeviri kalitesi en iyilerden biridir.
Внимание! Только зарегистрированным пользователям доступна ссылка на скачивание.
Önergeler
Top Trumps: Horror and Predators, ilginin zirvesi 1970lerde ve 80lerde gerçekleşen oldukça popüler bir kart oyununun elektronik versiyonudur.
The Last Crown: Midnight Horror, PC için bir macera korku oyunudur. Serinin önceki tüm oyunlarından ve Dark Fall üçlemesinden sorumlu Darkling Room stüdyosu (önceden XXv Productions olarak
The Lurking Horror, 1987 yılında bu tür yapımlarda uzmanlaşmış bir şirket olan Infocom tarafından geliştirilen bir metin macera oyunudur.
White Noise: A Tale of Horror, 2012 yapımı Slender: The Eight Pagesden ilham alan birinci şahıs bir korku oyunudur.
PC için Song of Horror, bir aksiyon macera hayatta kalma korku oyunudur.
Yorumlar
Yorum ekle