Показать меню
Ana sayfa Geri bildirim

Rain World Türkçe yama

29.12.2023
Oyunun güncel sürümü için türkçe yamayı buradan indirebilirsiniz Rain World. Buradan oyun sürümü 1.0 ve üstü için türkçe yama indirebilirsiniz. Şu anda mevcut türkçe yama PARADiGM.

Oyun için türkçe yama metni Rain World (oyunun tam çevirisi)
Boyut: 21 mb
Çeviri yazarları: PARADiGM
Oyun açıklaması:
PC ve PS4 için Rain World, oyuncunun kedi benzeri bir yaratık rolünü üstlendiği eski okul grafiklerine sahip bir platform hayatta kalma oyunudur.

İndirme sayısı:
8046
Yayın yılı:
2017





Rain World oyunu için Türkçe yama yükleniyor:

1. Türkçe yama(TR) Rain World dosyasını indirin.

2. Dosyaları DISK:locales Rain World klasörüne koyun.

3. Türkçe yama Rain World ayarlayın.

4. Oyunu başlatın.


Rain World oyunu için tam Türkçe yama. Oyundaki metinleri, altyazıları, arayüz öğelerini çevirir ve oyundaki Türkçeyi etkinleştirir.
Türkçe yama, oyuna zaten entegre edilmiş bir çeviriyi etkinleştirebilir ve Rain World içine ek bir çeviri yükleyebilir. Ayrıca Türkçe yama da ekleri vardır. lang=eng lang=tr çeviri satırlarının değiştirildiği ini dosyaları. Türkçe yama, profesyonel bir çevirmen topluluğu tarafından oluşturulmuştur ve çeviri kalitesi en iyilerden biridir.
Внимание! Только зарегистрированным пользователям доступна ссылка на скачивание.
Önergeler
PCde yayınlanan Rain of Reflections, sıra tabanlı izometrik savaşları Detroit: Become Humana benzer bir dünya keşfiyle birleştiren bir siberpunk RPGdir.
Ayo: A Rain Tale for PC, AND ve iOS, klasik bir 2D yandan kaydırma platform oyunudur.
PC için Risk of Rain 2, platform oyunları, RPGler ve roguelike yapımların unsurlarını birleştiren, çok beğenilen bir oyunun devamıdır.
A Year Of Rain, öncelikle çok oyunculu deneyim için tasarlanmış gerçek zamanlı bir stratejidir.
Steel Rain, strateji oyunu ve RPG unsurlarıyla zenginleştirilmiş, PC ve XONEda yayınlanan bir 2D yandan kaydırmalı nişancı oyunudur.
Yorumlar
Yorum ekle