Показать меню
Ana sayfa Geri bildirim

Heroes of the Monkey Tavern Türkçe yama

27.07.2022
Web sitemizden indirebileceğiniz oyunun en son sürümü için türkçe yama metnini dikkatinize sunuyoruz TurkceYama22.COM tamamen ücretsiz. Bu sayfaya geldiyseniz, türkçe yama arıyor olmalısınız Heroes of the Monkey Tavern. Bu oyun için türkçe yama kullanarak oyunu Türkçe ye çevirebileceksiniz. Bu dosya rumuzlu yazara aittir OUTLAWS.

Oyun için türkçe yama metni Heroes of the Monkey Tavern (oyunun tam çevirisi)
Boyut: 26 mb
Çeviri yazarları: OUTLAWS
Oyun açıklaması:
Heroes of the Monkey Tavern, bağımsız geliştirici Monkey Stories tarafından geliştirilen bir zindan tarayıcısıdır. Oyun, yalnızca türün klasiklerinden değil, aynı zamanda Legend of Grimrockun ilk bölümünün liderliğindeki modern temsilcilerinden de yararlanıyor.

İndirme sayısı:
8072
Yayın yılı:
2016





Heroes of the Monkey Tavern oyunu için Türkçe yama yükleniyor:

1. Türkçe yama(TR) Heroes of the Monkey Tavern dosyasını indirin.

2. Dosyaları DISK:locales Heroes of the Monkey Tavern klasörüne koyun.

3. Türkçe yama Heroes of the Monkey Tavern ayarlayın.

4. Oyunu başlatın.


Heroes of the Monkey Tavern oyunu için tam Türkçe yama. Oyundaki metinleri, altyazıları, arayüz öğelerini çevirir ve oyundaki Türkçeyi etkinleştirir.
Türkçe yama, oyuna zaten entegre edilmiş bir çeviriyi etkinleştirebilir ve Heroes of the Monkey Tavern içine ek bir çeviri yükleyebilir. Ayrıca Türkçe yama da ekleri vardır. lang=eng lang=tr çeviri satırlarının değiştirildiği ini dosyaları. Türkçe yama, profesyonel bir çevirmen topluluğu tarafından oluşturulmuştur ve çeviri kalitesi en iyilerden biridir.
Внимание! Только зарегистрированным пользователям доступна ссылка на скачивание.
Önergeler
Monkey Hero, oyuncuların insan benzeri bir maymun savaşçının kontrolünü ele geçirdiği ve onun dünyayı kurtarmasına yardım etmeye çalıştığı bir aksiyon RPGsidir.
Game Dev Tycoon üzerinde çalıştığı bilinen Greenheart Games tarafından geliştirilen bir ekonomi stratejisinde PC için Tavern Keeper.
The Secret of Monkey Island, Monkey Island serisini başlatan klasik bir macera oyunudur.
Super Monkey Ball™ 3D Super Monkey Ball, daha önce hiç yaşamadığınız gibi!
Super Monkey Ball Banana Mania, orijinal olarak Super Monkey Ball, Super Monkey Ball 2 ve Super Monkey Ball Deluxede bulunan aşamaları ve yepyeni seviyeleri içerir.
Yorumlar
Yorum ekle