Показать меню
Ana sayfa Geri bildirim

Retro Game Challenge Türkçe yama

26.08.2022
Bu sayfaya girdiyseniz, büyük olasılıkla çalışan bir türkçe yama arıyorsunuz Retro Game Challenge. Bu oyun için türkçe yama kullanarak oyunu Türkçe ye çevirebileceksiniz.

Oyun için türkçe yama metni Retro Game Challenge (oyunun tam çevirisi)
Boyut: 26 mb
Çeviri yazarları: iRRM
Oyun açıklaması:
Retro Game Challenge, oldukça sıra dışı bir biçimde sunulan bir dizi kurgusal retro oyundur. Bu ürün yalnızca Nintendo DS kullanıcıları için tasarlanmıştır.

İndirme sayısı:
10125
Yayın yılı:
2008





Retro Game Challenge oyunu için Türkçe yama yükleniyor:

1. Türkçe yama(TR) Retro Game Challenge dosyasını indirin.

2. Dosyaları DISK:locales Retro Game Challenge klasörüne koyun.

3. Türkçe yama Retro Game Challenge ayarlayın.

4. Oyunu başlatın.


Retro Game Challenge oyunu için tam Türkçe yama. Oyundaki metinleri, altyazıları, arayüz öğelerini çevirir ve oyundaki Türkçeyi etkinleştirir.
Türkçe yama, oyuna zaten entegre edilmiş bir çeviriyi etkinleştirebilir ve Retro Game Challenge içine ek bir çeviri yükleyebilir. Ayrıca Türkçe yama da ekleri vardır. lang=eng lang=tr çeviri satırlarının değiştirildiği ini dosyaları. Türkçe yama, profesyonel bir çevirmen topluluğu tarafından oluşturulmuştur ve çeviri kalitesi en iyilerden biridir.
Внимание! Только зарегистрированным пользователям доступна ссылка на скачивание.
Önergeler
Tüm açık dünya tehlikede. OYUNCU, EVIL İYİ GUYS tarafından aniden pusuya düşürüldüğünde, SUÇ KAPICILARININ dostane bir eğlencesine hazırdır.
Team6 Game Studios geliştirme ekibi, daha az talepkar müşterilere yönelik araba oyunları konusunda uzmanlaşmıştır.
3DS ve WiiU için Mutant Mudds Super Challenge, Renegade Kids tarafından geliştirilen ve 2012de Nintendo 3DSde ve daha sonra Wii U, PlayStation 3 ve PS Vitada piyasaya sürülen retro 2D platform oyunu
Retro/Grade, benzersiz bir bükülme zamanı olan bir ritim oyunudur! Tersten ateş etmek gibi görünse de, uzay/zaman sürekliliğini korumak için düşman ateşinden kaçınırken müziğin ritmine göre
Çılgın retro nişancı Geometry Wars: Retro Evolved 2nin en son sürümünü oynayarak inanılmaz bir adrenalin yaşayın.
Yorumlar
Yorum ekle