Показать меню
Ana sayfa Geri bildirim

Downtown Challenge Türkçe yama

02.09.2022
Bu sayfada türkçe yamayı indirebilirsiniz Downtown Challenge. Bu oyun için türkçe yama kullanarak oyunu Türkçe ye çevirebileceksiniz. Bu türkçe yama H2O sonraki sürümlerde de çalışacaktır.

Oyun için türkçe yama metni Downtown Challenge (oyunun tam çevirisi)
Boyut: 22 mb
Çeviri yazarları: H2O
Oyun açıklaması:
Team6 Game Studios geliştirme ekibi, daha az talepkar müşterilere yönelik araba oyunları konusunda uzmanlaşmıştır. Portföyü, Downtown Challenge gibi arcade ve yarış unsurlarını birleştiren birçok düşük bütçeli oyun içeriyor.

İndirme sayısı:
9917
Yayın yılı:
2005





Downtown Challenge oyunu için Türkçe yama yükleniyor:

1. Türkçe yama(TR) Downtown Challenge dosyasını indirin.

2. Dosyaları DISK:locales Downtown Challenge klasörüne koyun.

3. Türkçe yama Downtown Challenge ayarlayın.

4. Oyunu başlatın.


Downtown Challenge oyunu için tam Türkçe yama. Oyundaki metinleri, altyazıları, arayüz öğelerini çevirir ve oyundaki Türkçeyi etkinleştirir.
Türkçe yama, oyuna zaten entegre edilmiş bir çeviriyi etkinleştirebilir ve Downtown Challenge içine ek bir çeviri yükleyebilir. Ayrıca Türkçe yama da ekleri vardır. lang=eng lang=tr çeviri satırlarının değiştirildiği ini dosyaları. Türkçe yama, profesyonel bir çevirmen topluluğu tarafından oluşturulmuştur ve çeviri kalitesi en iyilerden biridir.
Внимание! Только зарегистрированным пользователям доступна ссылка на скачивание.
Önergeler
Field & Stream: Total Outdoorsman Challenge, Rumen geliştirme ekibi canavar Studios ve 505 Gamesin sanal avcılık hayranlarına yönelik bir önerisidir.
Chessmaster Challenge, birçok yönden en popüler bilgisayar satranç simülatörü Chessmaster 10000in onuncu baskısının kısaltılmış versiyonudur.
NİHAİ ŞEHİR KOŞUSU İÇİN HAZIR MISINIZ? Dünyanın en prestijli şehirlerindeki bu tam gaz hızlı yolculukta sokak yarışlarının şehir efsanesi olun.
Bana Meydan Oku: Matematik Egzersizi! Challenge Me: Maths Workout, Challenge Me serisinde Challenge Me: Brain Puzzlestan sonra piyasaya sürülen ikinci oyundur.
Savaş çığırtkanı, bir vizyonu gerçekleştirmenin ilk adımıdır.
Yorumlar
Yorum ekle