Показать меню
Ana sayfa Geri bildirim

Mutant Mudds Super Challenge Türkçe yama

03.05.2022
Oyunun güncel sürümü için türkçe yamayı buradan indirebilirsiniz Mutant Mudds Super Challenge. Bu oyun için türkçe yama kullanarak oyunu Türkçe ye çevirebileceksiniz.

Oyun için türkçe yama metni Mutant Mudds Super Challenge (oyunun tam çevirisi)
Boyut: 3 mb
Çeviri yazarları: ArCADE
Oyun açıklaması:
3DS ve WiiU için Mutant Mudds Super Challenge, Renegade Kids tarafından geliştirilen ve 2012de Nintendo 3DSde ve daha sonra Wii U, PlayStation 3 ve PS Vitada piyasaya sürülen retro 2D platform oyunu Mutant Mudsın doğrudan bir devamıdır.

İndirme sayısı:
10914
Yayın yılı:
2016





Mutant Mudds Super Challenge oyunu için Türkçe yama yükleniyor:

1. Türkçe yama(TR) Mutant Mudds Super Challenge dosyasını indirin.

2. Dosyaları DISK:locales Mutant Mudds Super Challenge klasörüne koyun.

3. Türkçe yama Mutant Mudds Super Challenge ayarlayın.

4. Oyunu başlatın.


Mutant Mudds Super Challenge oyunu için tam Türkçe yama. Oyundaki metinleri, altyazıları, arayüz öğelerini çevirir ve oyundaki Türkçeyi etkinleştirir.
Türkçe yama, oyuna zaten entegre edilmiş bir çeviriyi etkinleştirebilir ve Mutant Mudds Super Challenge içine ek bir çeviri yükleyebilir. Ayrıca Türkçe yama da ekleri vardır. lang=eng lang=tr çeviri satırlarının değiştirildiği ini dosyaları. Türkçe yama, profesyonel bir çevirmen topluluğu tarafından oluşturulmuştur ve çeviri kalitesi en iyilerden biridir.
Внимание! Только зарегистрированным пользователям доступна ссылка на скачивание.
Önergeler
Teenage Mutant Ninja Turtles: Mutants in Manhattan, dövüş oyunu öğeleri ve Teenage Mutant Ninja Turtles serisinin PC, PS4 vb.
Mutant Football League: Dynasty Edition, üç boyutlu bir atari sporu oyunudur.
Seed of Evil, Mutant Year Zeronun ilk genişleme paketidir ve oyunda sunulan hikayenin doğrudan devamıdır.
En son maceralarında TMNTye katılın. İster NYC sokaklarında Foot Ninjalarla savaşsınlar, ister Triceraton üssüne sızsınlar, her zaman aksiyon mu arıyorlar yoksa aksiyon onları mı arıyor?
The Fall: Mutant City, 2004te piyasaya sürülen The Fall: Last Days of Gaia cRPGsinden bilinen kıyamet sonrası bir vizyonda geçen klasik bir macera oyunudur.
Yorumlar
Yorum ekle