Показать меню
Ana sayfa Geri bildirim

Naruto to Boruto: Shinobi Striker Türkçe yama

26.04.2023
Hoşgeldiniz TurkceYama22.COM! Bu test edilmiş türkçe yamayı yükledik Naruto to Boruto: Shinobi Striker. Bu oyun için türkçe yama kullanarak oyunu Türkçe ye çevirebileceksiniz. Bu sayfada yazara ait türkçe yama şu şekilde yer almaktadır: EDGE, yakında bu oyun için diğer yazarlardan daha fazla dosya ekleyeceğiz.

Oyun için türkçe yama metni Naruto to Boruto: Shinobi Striker (oyunun tam çevirisi)
Boyut: 4 mb
Çeviri yazarları: EDGE
Oyun açıklaması:
Naruto to Boruto: PC, PS4 ve XONEda yayınlanan Shinobi Striker, çevrimiçi maçlara odaklanan üçüncü şahıs aksiyon oyunudur. Oyun, Devils Third veya Ninja Gaiden ve Dead or Alive serisinden oyunlar üzerinde çalışan insanlardan oluşan Soleil adlı Japon stüdyosu tarafından geliştirildi.

İndirme sayısı:
10016
Yayın yılı:
2018





Naruto to Boruto: Shinobi Striker oyunu için Türkçe yama yükleniyor:

1. Türkçe yama(TR) Naruto to Boruto: Shinobi Striker dosyasını indirin.

2. Dosyaları DISK:locales Naruto to Boruto: Shinobi Striker klasörüne koyun.

3. Türkçe yama Naruto to Boruto: Shinobi Striker ayarlayın.

4. Oyunu başlatın.


Naruto to Boruto: Shinobi Striker oyunu için tam Türkçe yama. Oyundaki metinleri, altyazıları, arayüz öğelerini çevirir ve oyundaki Türkçeyi etkinleştirir.
Türkçe yama, oyuna zaten entegre edilmiş bir çeviriyi etkinleştirebilir ve Naruto to Boruto: Shinobi Striker içine ek bir çeviri yükleyebilir. Ayrıca Türkçe yama da ekleri vardır. lang=eng lang=tr çeviri satırlarının değiştirildiği ini dosyaları. Türkçe yama, profesyonel bir çevirmen topluluğu tarafından oluşturulmuştur ve çeviri kalitesi en iyilerden biridir.
Внимание! Только зарегистрированным пользователям доступна ссылка на скачивание.
Önergeler
Naruto Shippuden: Ultimate Ninja Storm 4: Road to Boruto, ikonik manga ve anime serisi Narutoya dayanan dövüş oyunu serisinin bir sonraki bölümü.
Naruto Shippuden: X360 ve PS3 için Ultimate Ninja Storm 3, Naruto adlı parlak saçlı bir ninjanın maceralarını izleyen Naruto: Ultimate Ninja serisinin bir başka bölümüdür.
Ultimate Ninja, NARUTO SHIPPUDEN ile tanışıyor! Ultimate Ninja®4: NARUTO SHIPPUDEN, Naruto destanının yeni büyük bölümü SHIPPUDENı Kuzey Amerikaya getiren ilk oyun olacak.
Naruto Shippuden: Shinobi Rumbleda bir kez daha Masashi Kishimoto tarafından yaratılan en popüler karakterler haline geldik.
Naruto: Ultimate Ninja Storm PS3, PC vb. için serinin PlayStation 3 için yayınlanan ilk oyunudur.
Yorumlar
Yorum ekle