Показать меню
Ana sayfa Geri bildirim

Gotcha! Türkçe yama

05.09.2022
Bu sayfaya geldiyseniz, türkçe yama arıyor olmalısınız Gotcha!. Buradan oyun sürümü 1.0 ve üstü için türkçe yama indirebilirsiniz. Bu dosya rumuzlu yazara aittir FLG.

Oyun için türkçe yama metni Gotcha! (oyunun tam çevirisi)
Boyut: 24 mb
Çeviri yazarları: FLG
Oyun açıklaması:
SPOR OYUNU DEĞİLDİR. EGO ATIŞCI DEĞİLDİR. DAHA FAZLA. BU GOTCHADIR! Dünyanın en zor turnuvası! Favori takımınızla Uluslararası Gotcha Derneğinin süper kupasını alın!

İndirme sayısı:
10554
Yayın yılı:
2004





Gotcha! oyunu için Türkçe yama yükleniyor:

1. Türkçe yama(TR) Gotcha! dosyasını indirin.

2. Dosyaları DISK:locales Gotcha! klasörüne koyun.

3. Türkçe yama Gotcha! ayarlayın.

4. Oyunu başlatın.


Gotcha! oyunu için tam Türkçe yama. Oyundaki metinleri, altyazıları, arayüz öğelerini çevirir ve oyundaki Türkçeyi etkinleştirir.
Türkçe yama, oyuna zaten entegre edilmiş bir çeviriyi etkinleştirebilir ve Gotcha! içine ek bir çeviri yükleyebilir. Ayrıca Türkçe yama da ekleri vardır. lang=eng lang=tr çeviri satırlarının değiştirildiği ini dosyaları. Türkçe yama, profesyonel bir çevirmen topluluğu tarafından oluşturulmuştur ve çeviri kalitesi en iyilerden biridir.
Внимание! Только зарегистрированным пользователям доступна ссылка на скачивание.
Önergeler
Uluslararası Spor Multimedya tarafından Uluslararası Olimpiyat Komitesi ile işbirliği içinde hazırlanan Atina Olimpiyat Oyunlarının resmi spor oyunu.
WWE Crush Hour, başlığının ima etmesine rağmen, bir güreş oyunu değildir.
Sadece Crescent Suzuki Racing: Superbikes and Supersides, İngiliz Superbike sürücüsü John Reynoldsun GSX-R1000i ve 2003 dünya şampiyonu Steve Websterın korkunç Super arabası da dahil olmak üzere,
Gotcha Racing, küçük arabaların mücadelelerinin kuşbakışı sunulduğu efsanevi Micro Machines serisine gönderme yapan çılgın bir arcade oyunudur.
Gotcha Racing 2nd, 2015 yılında Nintendo 3DSde piyasaya sürülen bir yarış oyununun devamı niteliğindedir.
Yorumlar
Yorum ekle