Показать меню
Ana sayfa Geri bildirim

Gotcha Racing 2nd Türkçe yama

19.01.2023
Güncel ve çalışan bir türkçe yama arıyorsanız, Gotcha Racing 2nd, doğru yere geldiniz. Buradan oyun sürümü 1.0 ve üstü için türkçe yama indirebilirsiniz.

Oyun için türkçe yama metni Gotcha Racing 2nd (oyunun tam çevirisi)
Boyut: 2 mb
Çeviri yazarları: SDV
Oyun açıklaması:
Gotcha Racing 2nd, 2015 yılında Nintendo 3DSde piyasaya sürülen bir yarış oyununun devamı niteliğindedir. Yeni oyun, serinin ilk girişi olan stüdyo Arc System Worksün yaratıcıları tarafından geliştirildi.

İndirme sayısı:
9913
Yayın yılı:
2018





Gotcha Racing 2nd oyunu için Türkçe yama yükleniyor:

1. Türkçe yama(TR) Gotcha Racing 2nd dosyasını indirin.

2. Dosyaları DISK:locales Gotcha Racing 2nd klasörüne koyun.

3. Türkçe yama Gotcha Racing 2nd ayarlayın.

4. Oyunu başlatın.


Gotcha Racing 2nd oyunu için tam Türkçe yama. Oyundaki metinleri, altyazıları, arayüz öğelerini çevirir ve oyundaki Türkçeyi etkinleştirir.
Türkçe yama, oyuna zaten entegre edilmiş bir çeviriyi etkinleştirebilir ve Gotcha Racing 2nd içine ek bir çeviri yükleyebilir. Ayrıca Türkçe yama da ekleri vardır. lang=eng lang=tr çeviri satırlarının değiştirildiği ini dosyaları. Türkçe yama, profesyonel bir çevirmen topluluğu tarafından oluşturulmuştur ve çeviri kalitesi en iyilerden biridir.
Внимание! Только зарегистрированным пользователям доступна ссылка на скачивание.
Önergeler
PC, AND vb. için piyasaya sürülen GT Racing 2: The Real Car Experience, gerçekçiliği ve iyi grafikleriyle oyunseverlerin kalbini kazanan 2010 yılında çıkan mobil yarış oyununun devamı niteliğindedir.
Table Top Racing: World Tour, PS4, PC ve XONE için bir arcade yarış oyunudur.
SPOR OYUNU DEĞİLDİR. EGO ATIŞCI DEĞİLDİR. DAHA FAZLA. BU GOTCHADIR!
Gotcha Racing, küçük arabaların mücadelelerinin kuşbakışı sunulduğu efsanevi Micro Machines serisine gönderme yapan çılgın bir arcade oyunudur.
CSR Racing, Backbreaker serisinin geliştiricileri NaturalMotion tarafından geliştirilen, oynaması ücretsiz bir yarış oyunudur.
Yorumlar
Yorum ekle