Показать меню
Ana sayfa Geri bildirim

Crescent Suzuki Racing: Superbikes And Super Sidecars Türkçe yama

27.03.2022
Bu sayfaya geldiyseniz, türkçe yama arıyor olmalısınız Crescent Suzuki Racing: Superbikes And Super Sidecars. Bu oyun için türkçe yama kullanarak oyunu Türkçe ye çevirebileceksiniz. Bu dosya rumuzlu yazara aittir H2O.

Oyun için türkçe yama metni Crescent Suzuki Racing: Superbikes And Super Sidecars (oyunun tam çevirisi)
Boyut: 4 mb
Çeviri yazarları: H2O
Oyun açıklaması:
Sadece Crescent Suzuki Racing: Superbikes and Supersides, İngiliz Superbike sürücüsü John Reynoldsun GSX-R1000i ve 2003 dünya şampiyonu Steve Websterın korkunç Super arabası da dahil olmak üzere, uluslararası pistteki düzinelerce en kötü süper motosikletin ve yan arabanın kontrolünü size veriyor.

İndirme sayısı:
9794
Yayın yılı:
2004





Crescent Suzuki Racing: Superbikes And Super Sidecars oyunu için Türkçe yama yükleniyor:

1. Türkçe yama(TR) Crescent Suzuki Racing: Superbikes And Super Sidecars dosyasını indirin.

2. Dosyaları DISK:locales Crescent Suzuki Racing: Superbikes And Super Sidecars klasörüne koyun.

3. Türkçe yama Crescent Suzuki Racing: Superbikes And Super Sidecars ayarlayın.

4. Oyunu başlatın.


Crescent Suzuki Racing: Superbikes And Super Sidecars oyunu için tam Türkçe yama. Oyundaki metinleri, altyazıları, arayüz öğelerini çevirir ve oyundaki Türkçeyi etkinleştirir.
Türkçe yama, oyuna zaten entegre edilmiş bir çeviriyi etkinleştirebilir ve Crescent Suzuki Racing: Superbikes And Super Sidecars içine ek bir çeviri yükleyebilir. Ayrıca Türkçe yama da ekleri vardır. lang=eng lang=tr çeviri satırlarının değiştirildiği ini dosyaları. Türkçe yama, profesyonel bir çevirmen topluluğu tarafından oluşturulmuştur ve çeviri kalitesi en iyilerden biridir.
Внимание! Только зарегистрированным пользователям доступна ссылка на скачивание.
Önergeler
Game Boy Advance için GT Advance Championship Racing, Daihatsu, Honda, Mazda, Mitsubishi, Nissan, Subaru, Suzuki ve Toyotanın gerçek dünya sürüşlerini içeren mükemmel bir yarış simülasyonudur.
PC ve PS3te yayınlanan Crescent Pale Mist, Castlevania ve Ys serisi gibi oyunlar tarzında hazırlanmış, aksiyon RPG, platform ve nişancı karışımı bir oyundur.
1907den beri Man Adası, dünyanın en tehlikeli ve en popüler motosiklet yarışlarından birine ev sahipliği yapıyor.
Star Wars: Super Bombad Racing, LucasArts şubelerinden biri olan Lucas Learning tarafından geliştirilen oldukça sıra dışı bir yarış.
6 Ekim 1973te Yahudi İsrail devleti, Mısır ve Suriyenin koordineli güçleri tarafından saldırıya uğradı ve dokuz Arap devleti Mısır ve Suriyenin eylemlerini aktif olarak destekliyor.
Yorumlar
Yorum ekle