Показать меню
Ana sayfa Geri bildirim

Crescent Pale Mist Türkçe yama

08.08.2022
Oyunun güncel sürümü için türkçe yamayı buradan indirebilirsiniz Crescent Pale Mist. Türkçe yama oyunu çevirmene izin verecek.

Oyun için türkçe yama metni Crescent Pale Mist (oyunun tam çevirisi)
Boyut: 12 mb
Çeviri yazarları: CODEX
Oyun açıklaması:
PC ve PS3te yayınlanan Crescent Pale Mist, Castlevania ve Ys serisi gibi oyunlar tarzında hazırlanmış, aksiyon RPG, platform ve nişancı karışımı bir oyundur.

İndirme sayısı:
10797
Yayın yılı:
2010





Crescent Pale Mist oyunu için Türkçe yama yükleniyor:

1. Türkçe yama(TR) Crescent Pale Mist dosyasını indirin.

2. Dosyaları DISK:locales Crescent Pale Mist klasörüne koyun.

3. Türkçe yama Crescent Pale Mist ayarlayın.

4. Oyunu başlatın.


Crescent Pale Mist oyunu için tam Türkçe yama. Oyundaki metinleri, altyazıları, arayüz öğelerini çevirir ve oyundaki Türkçeyi etkinleştirir.
Türkçe yama, oyuna zaten entegre edilmiş bir çeviriyi etkinleştirebilir ve Crescent Pale Mist içine ek bir çeviri yükleyebilir. Ayrıca Türkçe yama da ekleri vardır. lang=eng lang=tr çeviri satırlarının değiştirildiği ini dosyaları. Türkçe yama, profesyonel bir çevirmen topluluğu tarafından oluşturulmuştur ve çeviri kalitesi en iyilerden biridir.
Внимание! Только зарегистрированным пользователям доступна ссылка на скачивание.
Önergeler
The Pale Beyond, hayatta kalma stratejisi öğeleriyle zenginleştirilmiş bir anlatı RPGsidir.
Sadece Crescent Suzuki Racing: Superbikes and Supersides, İngiliz Superbike sürücüsü John Reynoldsun GSX-R1000i ve 2003 dünya şampiyonu Steve Websterın korkunç Super arabası da dahil olmak üzere,
Black Mist, Skyhill serisinin 2015te başlayan ikinci bölümüdür. Serinin ilk bölümünün yazarları tarafından geliştirilen bağımsız Rus stüdyosu Mandragoranın RPG öğelerine sahip bir aksiyon macera
Mist Survival, Dimension 32 Entertainment stüdyosunun ilk oyunu olan birinci şahıs hayatta kalma oyunudur.
6 Ekim 1973te Yahudi İsrail devleti, Mısır ve Suriyenin koordineli güçleri tarafından saldırıya uğradı ve dokuz Arap devleti Mısır ve Suriyenin eylemlerini aktif olarak destekliyor.
Yorumlar
Yorum ekle