Показать меню
Ana sayfa Geri bildirim

Wreck-It Ralph Türkçe yama

25.05.2022
Güncel ve çalışan bir türkçe yama arıyorsanız, Wreck-It Ralph, doğru yere geldiniz. Türkçe yama oyunu çevirmene izin verecek. Türkçe yama dan temin edilebilir DEFJAM.

Oyun için türkçe yama metni Wreck-It Ralph (oyunun tam çevirisi)
Boyut: 16 mb
Çeviri yazarları: DEFJAM
Oyun açıklaması:
Wreck-It Ralph, oyuncuların Ralph unvanını ve Felixin Fix-It Felix düşmanını kontrol ettiği klasik iki boyutlu bir platform oyunudur. Oyun, film bittikten sonra olan biteni anlatıyor.

İndirme sayısı:
9775
Yayın yılı:
2012





Wreck-It Ralph oyunu için Türkçe yama yükleniyor:

1. Türkçe yama(TR) Wreck-It Ralph dosyasını indirin.

2. Dosyaları DISK:locales Wreck-It Ralph klasörüne koyun.

3. Türkçe yama Wreck-It Ralph ayarlayın.

4. Oyunu başlatın.


Wreck-It Ralph oyunu için tam Türkçe yama. Oyundaki metinleri, altyazıları, arayüz öğelerini çevirir ve oyundaki Türkçeyi etkinleştirir.
Türkçe yama, oyuna zaten entegre edilmiş bir çeviriyi etkinleştirebilir ve Wreck-It Ralph içine ek bir çeviri yükleyebilir. Ayrıca Türkçe yama da ekleri vardır. lang=eng lang=tr çeviri satırlarının değiştirildiği ini dosyaları. Türkçe yama, profesyonel bir çevirmen topluluğu tarafından oluşturulmuştur ve çeviri kalitesi en iyilerden biridir.
Внимание! Только зарегистрированным пользователям доступна ссылка на скачивание.
Önergeler
PS4, WiiU vb.de bulunan Kick & Fennick, bir oyuncunun küçük bir çocuğu ve robot arkadaşını kontrol ettiği renkli bir platform oyunudur.
Fox n Forests for {PLAT}, Castlevania ve ActRaiser 2 gibi türün klasik oyunlarına atıfta bulunan iki boyutlu yandan kaydırmalı bir platform oyunudur.
Felix The Reaper, bağımsız Danimarka stüdyosu Kong Orange tarafından geliştirilen, mantık oyunu öğeleriyle zenginleştirilmiş bir macera oyunudur.
A Boy and His Blob, klasik, iki boyutlu platform oyununun başka bir bölümüdür.
- Dün, teslimatçı olarak çalışırken, Felix sokakta biriyle plansız bir çarpışma yaşadı.
Yorumlar
Yorum ekle