Показать меню
Ana sayfa Geri bildirim

The Chase: Felix Meets Felicity Türkçe yama

27.01.2023
Güncel ve çalışan bir türkçe yama arıyorsanız, The Chase: Felix Meets Felicity, doğru yere geldiniz. Bu oyun için türkçe yama kullanarak oyunu Türkçe ye çevirebileceksiniz. Şu anda mevcut türkçe yama ORiGiN.

Oyun için türkçe yama metni The Chase: Felix Meets Felicity (oyunun tam çevirisi)
Boyut: 18 mb
Çeviri yazarları: ORiGiN
Oyun açıklaması:
- Dün, teslimatçı olarak çalışırken, Felix sokakta biriyle plansız bir çarpışma yaşadı. Birisinin hayallerinin kızı Felicity olduğunu. Ertesi gün bir randevu için iskelenin sonunda buluşmayı ayarlarlar.

İndirme sayısı:
10982
Yayın yılı:
2009





The Chase: Felix Meets Felicity oyunu için Türkçe yama yükleniyor:

1. Türkçe yama(TR) The Chase: Felix Meets Felicity dosyasını indirin.

2. Dosyaları DISK:locales The Chase: Felix Meets Felicity klasörüne koyun.

3. Türkçe yama The Chase: Felix Meets Felicity ayarlayın.

4. Oyunu başlatın.


The Chase: Felix Meets Felicity oyunu için tam Türkçe yama. Oyundaki metinleri, altyazıları, arayüz öğelerini çevirir ve oyundaki Türkçeyi etkinleştirir.
Türkçe yama, oyuna zaten entegre edilmiş bir çeviriyi etkinleştirebilir ve The Chase: Felix Meets Felicity içine ek bir çeviri yükleyebilir. Ayrıca Türkçe yama da ekleri vardır. lang=eng lang=tr çeviri satırlarının değiştirildiği ini dosyaları. Türkçe yama, profesyonel bir çevirmen topluluğu tarafından oluşturulmuştur ve çeviri kalitesi en iyilerden biridir.
Внимание! Только зарегистрированным пользователям доступна ссылка на скачивание.
Önergeler
Horizon Chase Turbo, mobil cihazlardan bilinen bir oyun olan Horizon Chasein geliştirilmiş bir versiyonudur.
Oyun açıklaması: Manhattan Chase, NYPDnin cesur ve gururlu üyesi Angel ile soğuk kalpli ve sadist bir suçlu olan Yasmin arasında seçim yapmanıza izin verecek.
Pako: Car Chase Simulator, Tree Men Gamesin bağımsız ekibi tarafından geliştirilen bir arcade yarış oyunudur.
Felix The Reaper, bağımsız Danimarka stüdyosu Kong Orange tarafından geliştirilen, mantık oyunu öğeleriyle zenginleştirilmiş bir macera oyunudur.
PS1de yayınlanan Chase the Express (Kuzey Amerikada Covert Ops: Nuclear Dawn olarak bilinir), mekanik olarak Resident Evile benzeyen üç boyutlu bir aksiyon macera oyunudur.
Yorumlar
Yorum ekle