Показать меню
Ana sayfa Geri bildirim

Psycho-Pass: Mandatory Happiness Türkçe yama

21.02.2022
Bu sayfaya girdiyseniz, büyük olasılıkla çalışan bir türkçe yama arıyorsunuz Psycho-Pass: Mandatory Happiness. Buradan oyun sürümü 1.0 ve üstü için türkçe yama indirebilirsiniz.

Oyun için türkçe yama metni Psycho-Pass: Mandatory Happiness (oyunun tam çevirisi)
Boyut: 26 mb
Çeviri yazarları: LSD
Oyun açıklaması:
Psycho-Pass: PC, PS4 vb. için Zorunlu Mutluluk, Corpse Party: Blood Drive veya Robotics dahil olmak üzere benzer oyun stiline sahip çok sayıda oyunun yazarı olan 5pb tarafından geliştirilen bir Japon bilim kurgu görsel roman/macera oyunudur;

İndirme sayısı:
10838
Yayın yılı:
2015





Psycho-Pass: Mandatory Happiness oyunu için Türkçe yama yükleniyor:

1. Türkçe yama(TR) Psycho-Pass: Mandatory Happiness dosyasını indirin.

2. Dosyaları DISK:locales Psycho-Pass: Mandatory Happiness klasörüne koyun.

3. Türkçe yama Psycho-Pass: Mandatory Happiness ayarlayın.

4. Oyunu başlatın.


Psycho-Pass: Mandatory Happiness oyunu için tam Türkçe yama. Oyundaki metinleri, altyazıları, arayüz öğelerini çevirir ve oyundaki Türkçeyi etkinleştirir.
Türkçe yama, oyuna zaten entegre edilmiş bir çeviriyi etkinleştirebilir ve Psycho-Pass: Mandatory Happiness içine ek bir çeviri yükleyebilir. Ayrıca Türkçe yama da ekleri vardır. lang=eng lang=tr çeviri satırlarının değiştirildiği ini dosyaları. Türkçe yama, profesyonel bir çevirmen topluluğu tarafından oluşturulmuştur ve çeviri kalitesi en iyilerden biridir.
Внимание! Только зарегистрированным пользователям доступна ссылка на скачивание.
Önergeler
KISS Psycho Circus: The Nightmare Child, oyuncunun doğmamış bir kötülük olan Nightmare Childın yarattığı korkunç doğa canavarlarıyla savaşması gereken şeytani bir gizem ve korku dünyasıdır.
PC, iOS vb. için piyasaya sürülen King of Dragon Pass, fanteziyi İskandinav mitolojisinin unsurlarıyla birleştiren bir dünyada geçen, sıra tabanlı strateji, macera ve "paragraf" rol yapma oyunlarının
Akira Psycho Ball, 1988 tarihli popüler Akira manga ve anime filmine dayanan langırt kategorisinde bir arcade oyunudur.
Paranoia: The Official Video Game, 80lerde oluşturulan Paranoia adlı popüler bir masa üstü sisteminin lisansına dayalı bir RPGdir.
PC, PS4 vb. için Snake Pass, LittleBigPlanet 3, Forza Horizon 2 (Xbox 360 sürümü) ve diğer birçok oyunun yaratıcısı İngiliz stüdyo Sumo Digital tarafından geliştirilen bir aksiyon bulmaca platform
Yorumlar
Yorum ekle