Показать меню
Ana sayfa Geri bildirim

Akira Psycho Ball Türkçe yama

14.01.2022
Bu sayfada türkçe yamayı indirebilirsiniz Akira Psycho Ball. Buradan oyun sürümü 1.0 ve üstü için türkçe yama indirebilirsiniz. Bu dosya rumuzlu yazara aittir rex922.

Oyun için türkçe yama metni Akira Psycho Ball (oyunun tam çevirisi)
Boyut: 4 mb
Çeviri yazarları: rex922
Oyun açıklaması:
Akira Psycho Ball, 1988 tarihli popüler Akira manga ve anime filmine dayanan langırt kategorisinde bir arcade oyunudur. Oyun, SNES ve SEGA Saturn konsolları için benzer yapımları olan Japon stüdyosu KAZe Co.

İndirme sayısı:
9169
Yayın yılı:
2002





Akira Psycho Ball oyunu için Türkçe yama yükleniyor:

1. Türkçe yama(TR) Akira Psycho Ball dosyasını indirin.

2. Dosyaları DISK:locales Akira Psycho Ball klasörüne koyun.

3. Türkçe yama Akira Psycho Ball ayarlayın.

4. Oyunu başlatın.


Akira Psycho Ball oyunu için tam Türkçe yama. Oyundaki metinleri, altyazıları, arayüz öğelerini çevirir ve oyundaki Türkçeyi etkinleştirir.
Türkçe yama, oyuna zaten entegre edilmiş bir çeviriyi etkinleştirebilir ve Akira Psycho Ball içine ek bir çeviri yükleyebilir. Ayrıca Türkçe yama da ekleri vardır. lang=eng lang=tr çeviri satırlarının değiştirildiği ini dosyaları. Türkçe yama, profesyonel bir çevirmen topluluğu tarafından oluşturulmuştur ve çeviri kalitesi en iyilerden biridir.
Внимание! Только зарегистрированным пользователям доступна ссылка на скачивание.
Önergeler
Dragon Ball: PC, PS4 vb. için Xenoverse, Akira Toriyamanın popüler mangasına dayanan bir dövüş oyunudur.
Dragon Ball: Revenge of King Piccolo, Akira Toriyanın popüler manga ve animesine dayanan Dragon Balls imzası altındaki başka bir konumdur.
PC, PS4 ve XONE için Dragon Ball FighterZ, popüler Dragon Ball mangasından (Akira Toriyama tarafından yaratılmıştır) karakterlerin birbirine karşı savaştığı bir dövüş oyunudur.
Dragon Ball Z: Shin Budokai, Akira Toriyama tarafından yaratılan Japon animesinin popülaritesine dayanan Dimpsten bir dövüş.
Dragon Ball: Origins, popüler manga ve anime Akira Toriyamaya dayanan oyunlardan biridir.
Yorumlar
Yorum ekle