Показать меню
Ana sayfa Geri bildirim

Snake Pass Türkçe yama

19.10.2022
Web sitemizden indirebileceğiniz oyunun en son sürümü için türkçe yama metnini dikkatinize sunuyoruz TurkceYama22.COM tamamen ücretsiz. Oyunun güncel sürümü için türkçe yamayı buradan indirebilirsiniz Snake Pass. Türkçe yama oyunu çevirmene izin verecek. Şu anda mevcut türkçe yama LUCiD.

Oyun için türkçe yama metni Snake Pass (oyunun tam çevirisi)
Boyut: 8 mb
Çeviri yazarları: LUCiD
Oyun açıklaması:
PC, PS4 vb. için Snake Pass, LittleBigPlanet 3, Forza Horizon 2 (Xbox 360 sürümü) ve diğer birçok oyunun yaratıcısı İngiliz stüdyo Sumo Digital tarafından geliştirilen bir aksiyon bulmaca platform oyunudur.

İndirme sayısı:
8424
Yayın yılı:
2017





Snake Pass oyunu için Türkçe yama yükleniyor:

1. Türkçe yama(TR) Snake Pass dosyasını indirin.

2. Dosyaları DISK:locales Snake Pass klasörüne koyun.

3. Türkçe yama Snake Pass ayarlayın.

4. Oyunu başlatın.


Snake Pass oyunu için tam Türkçe yama. Oyundaki metinleri, altyazıları, arayüz öğelerini çevirir ve oyundaki Türkçeyi etkinleştirir.
Türkçe yama, oyuna zaten entegre edilmiş bir çeviriyi etkinleştirebilir ve Snake Pass içine ek bir çeviri yükleyebilir. Ayrıca Türkçe yama da ekleri vardır. lang=eng lang=tr çeviri satırlarının değiştirildiği ini dosyaları. Türkçe yama, profesyonel bir çevirmen topluluğu tarafından oluşturulmuştur ve çeviri kalitesi en iyilerden biridir.
Внимание! Только зарегистрированным пользователям доступна ссылка на скачивание.
Önergeler
PC, iOS vb. için piyasaya sürülen King of Dragon Pass, fanteziyi İskandinav mitolojisinin unsurlarıyla birleştiren bir dünyada geçen, sıra tabanlı strateji, macera ve "paragraf" rol yapma oyunlarının
Psycho-Pass: PC, PS4 vb. için Zorunlu Mutluluk, Corpse Party: Blood Drive veya Robotics dahil olmak üzere benzer oyun stiline sahip çok sayıda oyunun yazarı olan 5pb tarafından geliştirilen bir Japon
Snake Warriors: Training, 26 Mayısta Avrupa, Avustralya, Yeni Zelanda, Rusya, Suudi Arabistan, Güney Afrika ve BAEde piyasaya sürülecek olan PSP ve PS3 için bir minis oyunudur.
Metal Gear Solid 3: Snake Eater, PS2de bulunan en popüler gizli aksiyon oyunları serisinin üçüncü bölümüdür.
Metal Gear Solid 3D: Snake Eater, Nintendo 3DS konsolu için tasarlanan MGS markasının ilk baskısıdır.
Yorumlar
Yorum ekle