Показать меню
Ana sayfa Geri bildirim

Shenmue I & II Türkçe yama

21.03.2022
Güncel ve çalışan bir türkçe yama arıyorsanız, Shenmue I & II, doğru yere geldiniz. Buradan oyun sürümü 1.0 ve üstü için türkçe yama indirebilirsiniz. Daha fazla bilgi ve aşağıdaki indirme bağlantısı.

Oyun için türkçe yama metni Shenmue I & II (oyunun tam çevirisi)
Boyut: 24 mb
Çeviri yazarları: TMG
Oyun açıklaması:
Shenmue I & II, Shenmue serisindeki ilk iki girişin bir derlemesidir. Bu oyunlar ilk olarak 1999 ve 2001de Dreamcastte çıktı. Derleme, Sega tarafından biraz yenilenmiş bir biçimde yayınlandı.

İndirme sayısı:
9002
Yayın yılı:
2018





Shenmue I & II oyunu için Türkçe yama yükleniyor:

1. Türkçe yama(TR) Shenmue I & II dosyasını indirin.

2. Dosyaları DISK:locales Shenmue I & II klasörüne koyun.

3. Türkçe yama Shenmue I & II ayarlayın.

4. Oyunu başlatın.


Shenmue I & II oyunu için tam Türkçe yama. Oyundaki metinleri, altyazıları, arayüz öğelerini çevirir ve oyundaki Türkçeyi etkinleştirir.
Türkçe yama, oyuna zaten entegre edilmiş bir çeviriyi etkinleştirebilir ve Shenmue I & II içine ek bir çeviri yükleyebilir. Ayrıca Türkçe yama da ekleri vardır. lang=eng lang=tr çeviri satırlarının değiştirildiği ini dosyaları. Türkçe yama, profesyonel bir çevirmen topluluğu tarafından oluşturulmuştur ve çeviri kalitesi en iyilerden biridir.
Внимание! Только зарегистрированным пользователям доступна ссылка на скачивание.
Önergeler
Sega 3D Classics Collection (Japonyada Sega 3D Fukkoku Archives 2 olarak bilinir) Seganın kataloğunda bulunabilen seksenlerin en ikonik oyunlarının bir derlemesidir.
3D dövüş türünü ateşleyen dizi, daha fazla ceza vermek için geri döndü.
Shenmue Online, iyi bilinen iki bölümden oluşan bir dizi konsol macerasının gerçeklerine dayanan bir MMORPGdir.
SEGA Mega Drive Collection, tek bir kutuda 30dan fazla başlık ile şimdiye kadar bir araya getirilmiş klasik SEGA ürünlerinin en kapsamlı derlemesidir!
Grandia, Lunar serisinin yaratıcıları Game Artsın, başlangıçta Sega Saturn konsolunda ortaya çıkan ve yalnızca birkaç ay sonra PS1e taşınan bir jRPGsidir.
Yorumlar
Yorum ekle