Показать меню
Ana sayfa Geri bildirim

Sega 3D Classics Collection Türkçe yama

13.01.2023
Bu sayfaya geldiyseniz, türkçe yama arıyor olmalısınız Sega 3D Classics Collection. Türkçe yama oyunu çevirmene izin verecek. Türkçe yama dan temin edilebilir LEGEND.

Oyun için türkçe yama metni Sega 3D Classics Collection (oyunun tam çevirisi)
Boyut: 3 mb
Çeviri yazarları: LEGEND
Oyun açıklaması:
Sega 3D Classics Collection (Japonyada Sega 3D Fukkoku Archives 2 olarak bilinir) Seganın kataloğunda bulunabilen seksenlerin en ikonik oyunlarının bir derlemesidir.

İndirme sayısı:
8859
Yayın yılı:
2015





Sega 3D Classics Collection oyunu için Türkçe yama yükleniyor:

1. Türkçe yama(TR) Sega 3D Classics Collection dosyasını indirin.

2. Dosyaları DISK:locales Sega 3D Classics Collection klasörüne koyun.

3. Türkçe yama Sega 3D Classics Collection ayarlayın.

4. Oyunu başlatın.


Sega 3D Classics Collection oyunu için tam Türkçe yama. Oyundaki metinleri, altyazıları, arayüz öğelerini çevirir ve oyundaki Türkçeyi etkinleştirir.
Türkçe yama, oyuna zaten entegre edilmiş bir çeviriyi etkinleştirebilir ve Sega 3D Classics Collection içine ek bir çeviri yükleyebilir. Ayrıca Türkçe yama da ekleri vardır. lang=eng lang=tr çeviri satırlarının değiştirildiği ini dosyaları. Türkçe yama, profesyonel bir çevirmen topluluğu tarafından oluşturulmuştur ve çeviri kalitesi en iyilerden biridir.
Внимание! Только зарегистрированным пользователям доступна ссылка на скачивание.
Önergeler
Video oyunları dünyasını değiştiren SEGA klasik oyunlarının heyecanını ve heyecanını yeniden yaşayın.
SEGA Mega Drive Collection, tek bir kutuda 30dan fazla başlık ile şimdiye kadar bir araya getirilmiş klasik SEGA ürünlerinin en kapsamlı derlemesidir!
Capcom Classics Koleksiyonu Vol. 2, oyuncuları zamanlarının devrim niteliğindeki oyunlarıyla yeniden tanıştırırken, sayısız çeyreklik ücretsiz eğlence turu sunar.
Hareket halindeki oyuncular için saatlerce eğlence sunan Capcom Classics Collection Reloaded, tek başına veya PSP sisteminin kablosuz ad hoc modunu kullanarak çok oyunculu modda keyfini
Dreamcast, sahip olunması gereken bir koleksiyona geri döndü! Dreamcast döneminden Seganın klasik hitlerinden dördü ile Dreamcast deneyimini yeniden yaşayın.
Yorumlar
Yorum ekle