Показать меню
Ana sayfa Geri bildirim

Capcom Classics Collection Reloaded Türkçe yama

18.02.2022
Bu sayfaya geldiyseniz, türkçe yama arıyor olmalısınız Capcom Classics Collection Reloaded. Türkçe yama oyunu çevirmene izin verecek.

Oyun için türkçe yama metni Capcom Classics Collection Reloaded (oyunun tam çevirisi)
Boyut: 23 mb
Çeviri yazarları: KaSS
Oyun açıklaması:
Hareket halindeki oyuncular için saatlerce eğlence sunan Capcom Classics Collection Reloaded, tek başına veya PSP sisteminin kablosuz ad hoc modunu kullanarak çok oyunculu modda keyfini çıkarabileceğiniz mükemmel arcade bağlantı noktaları sunar.

İndirme sayısı:
10507
Yayın yılı:
2006





Capcom Classics Collection Reloaded oyunu için Türkçe yama yükleniyor:

1. Türkçe yama(TR) Capcom Classics Collection Reloaded dosyasını indirin.

2. Dosyaları DISK:locales Capcom Classics Collection Reloaded klasörüne koyun.

3. Türkçe yama Capcom Classics Collection Reloaded ayarlayın.

4. Oyunu başlatın.


Capcom Classics Collection Reloaded oyunu için tam Türkçe yama. Oyundaki metinleri, altyazıları, arayüz öğelerini çevirir ve oyundaki Türkçeyi etkinleştirir.
Türkçe yama, oyuna zaten entegre edilmiş bir çeviriyi etkinleştirebilir ve Capcom Classics Collection Reloaded içine ek bir çeviri yükleyebilir. Ayrıca Türkçe yama da ekleri vardır. lang=eng lang=tr çeviri satırlarının değiştirildiği ini dosyaları. Türkçe yama, profesyonel bir çevirmen topluluğu tarafından oluşturulmuştur ve çeviri kalitesi en iyilerden biridir.
Внимание! Только зарегистрированным пользователям доступна ссылка на скачивание.
Önergeler
Video oyunları dünyasını değiştiren SEGA klasik oyunlarının heyecanını ve heyecanını yeniden yaşayın.
Sega 3D Classics Collection (Japonyada Sega 3D Fukkoku Archives 2 olarak bilinir) Seganın kataloğunda bulunabilen seksenlerin en ikonik oyunlarının bir derlemesidir.
Capcom, Mega Man serisini 16-bit çağına getirirken hem grafikleri hem de oynanış mekaniklerini iyileştirmeye karar verdi.
Capcom Classics Koleksiyonu Vol. 2, oyuncuları zamanlarının devrim niteliğindeki oyunlarıyla yeniden tanıştırırken, sayısız çeyreklik ücretsiz eğlence turu sunar.
PC, SWITCH vb. için piyasaya sürülen Mega Man Legacy Collection 2, Capcom tarafından oluşturulan dört klasik 2D platform oyununun bir koleksiyonudur.
Yorumlar
Yorum ekle