Показать меню
Ana sayfa Geri bildirim

Shenmue Online Türkçe yama

30.12.2022
Oyun için türkçe yama sunuyoruz Shenmue Online! Türkçe yama oyunu çevirmene izin verecek. Türkçe yama dan temin edilebilir ScoRPioN2, yakında bu oyun için daha fazla dosya eklemeye çalışacağız!

Oyun için türkçe yama metni Shenmue Online (oyunun tam çevirisi)
Boyut: 22 mb
Çeviri yazarları: ScoRPioN2
Oyun açıklaması:
Shenmue Online, iyi bilinen iki bölümden oluşan bir dizi konsol macerasının gerçeklerine dayanan bir MMORPGdir. Oyuncular, oyunda mevcut olan üç klandan (Shen Hua, Xiu Ying ve Wu Ying Ren arasından seçim yapılabilir) birinin saflarına katılır ve Shenmuenin ikinci bölümünden bilinen etkinliklere katılırlar.

İndirme sayısı:
8929
Yayın yılı:
2023





Shenmue Online oyunu için Türkçe yama yükleniyor:

1. Türkçe yama(TR) Shenmue Online dosyasını indirin.

2. Dosyaları DISK:locales Shenmue Online klasörüne koyun.

3. Türkçe yama Shenmue Online ayarlayın.

4. Oyunu başlatın.


Shenmue Online oyunu için tam Türkçe yama. Oyundaki metinleri, altyazıları, arayüz öğelerini çevirir ve oyundaki Türkçeyi etkinleştirir.
Türkçe yama, oyuna zaten entegre edilmiş bir çeviriyi etkinleştirebilir ve Shenmue Online içine ek bir çeviri yükleyebilir. Ayrıca Türkçe yama da ekleri vardır. lang=eng lang=tr çeviri satırlarının değiştirildiği ini dosyaları. Türkçe yama, profesyonel bir çevirmen topluluğu tarafından oluşturulmuştur ve çeviri kalitesi en iyilerden biridir.
Внимание! Только зарегистрированным пользователям доступна ссылка на скачивание.
Önergeler
Ragnarok Online, 2001de piyasaya sürülen aynı adlı bir tür MMO oyunudur.
Shenmue I & II, Shenmue serisindeki ilk iki girişin bir derlemesidir. Bu oyunlar ilk olarak 1999 ve 2001de Dreamcastte çıktı.
The Mummy Online, popüler film serilerinden bilinen evrene dayanan, rol yapma ve arcade öğelerini birleştiren bir MMO yapımıdır.
Pathfinder Online, Dungeons & Dragons 3.5in değiştirilmiş kurallarına dayanan bir kağıt rol yapma oyununa dayanan bir MMORPGdir.
FIFA Online 4, EA Sports stüdyosu tarafından geliştirilen futbol serisinin ücretsiz, çevrimiçi versiyonu ve birkaç yıl önce piyasaya sürülen FIFA Online 3ün devamıdır.
Yorumlar
Yorum ekle