Показать меню
Ana sayfa Geri bildirim

The Ant Bully Türkçe yama

07.07.2022
Hoşgeldiniz TurkceYama22.COM! Bu sayfaya geldiyseniz, türkçe yama arıyor olmalısınız The Ant Bully. Bu oyun için türkçe yama kullanarak oyunu Türkçe ye çevirebileceksiniz. Bu sayfada yazara ait türkçe yama şu şekilde yer almaktadır: pHrOzEn HeLL, yakında bu oyun için diğer yazarlardan daha fazla dosya ekleyeceğiz.

Oyun için türkçe yama metni The Ant Bully (oyunun tam çevirisi)
Boyut: 25 mb
Çeviri yazarları: pHrOzEn HeLL
Oyun açıklaması:
Git kendi boyunda birini seç! Masum bir karınca kolonisine zorbalık yapan Lucas adındaki genç bir çocuk, sihirli bir şekilde karınca boyutuna küçültülür ve olağanüstü bir maceraya atılır.

İndirme sayısı:
8618
Yayın yılı:
2023





The Ant Bully oyunu için Türkçe yama yükleniyor:

1. Türkçe yama(TR) The Ant Bully dosyasını indirin.

2. Dosyaları DISK:locales The Ant Bully klasörüne koyun.

3. Türkçe yama The Ant Bully ayarlayın.

4. Oyunu başlatın.


The Ant Bully oyunu için tam Türkçe yama. Oyundaki metinleri, altyazıları, arayüz öğelerini çevirir ve oyundaki Türkçeyi etkinleştirir.
Türkçe yama, oyuna zaten entegre edilmiş bir çeviriyi etkinleştirebilir ve The Ant Bully içine ek bir çeviri yükleyebilir. Ayrıca Türkçe yama da ekleri vardır. lang=eng lang=tr çeviri satırlarının değiştirildiği ini dosyaları. Türkçe yama, profesyonel bir çevirmen topluluğu tarafından oluşturulmuştur ve çeviri kalitesi en iyilerden biridir.
Внимание! Только зарегистрированным пользователям доступна ссылка на скачивание.
Önergeler
Bully Bullworth Academy: Canis Canem Edit, 2006da PlayStation 2de yayınlanan sandbox aksiyon oyunu Bullynin (Avrupada Canis Canem Edit olarak da bilinir) devamı niteliğindedir.
Karınca yuvasının gelişimine öncülük ettiğimiz stratejik oyun. Küçük bir höyük ve küçük bir karınca grubuyla başlıyoruz ve amaç şaşırtıcı bir karınca imparatorluğu yaratmak.
LOOP8, eşit derecede olağanüstü bir gerçeklikte olağanüstü bir genç adamın günlük yaşamını deneyimlememizi sağlayan bir JRPGdir.
Bully: Scholarship Edition for PC, AND vb., arcade öğeleri içeren bir aksiyon oyunudur.
ARK: Survival Evolved Mobile, PlayStation 4, Xbox One ve PClerden bilinen bir oyun olan ARK: Survival Evolvedin mobil versiyonudur.
Yorumlar
Yorum ekle