Показать меню
Ana sayfa Geri bildirim

Bully: Scholarship Edition Türkçe yama

22.02.2023
Bu test edilmiş türkçe yamayı yükledik Bully: Scholarship Edition. Türkçe yama oyunu çevirmene izin verecek. Türkçe yama dan temin edilebilir Black Monks.

Oyun için türkçe yama metni Bully: Scholarship Edition (oyunun tam çevirisi)
Boyut: 8 mb
Çeviri yazarları: Black Monks
Oyun açıklaması:
Bully: Scholarship Edition for PC, AND vb., arcade öğeleri içeren bir aksiyon oyunudur. Bu, 2006nın Bullynin (Avrupada, Canis Canem Edit olarak bilinir) PlayStation 2 için yeniden çevrimidir.

İndirme sayısı:
10780
Yayın yılı:
2023





Bully: Scholarship Edition oyunu için Türkçe yama yükleniyor:

1. Türkçe yama(TR) Bully: Scholarship Edition dosyasını indirin.

2. Dosyaları DISK:locales Bully: Scholarship Edition klasörüne koyun.

3. Türkçe yama Bully: Scholarship Edition ayarlayın.

4. Oyunu başlatın.


Bully: Scholarship Edition oyunu için tam Türkçe yama. Oyundaki metinleri, altyazıları, arayüz öğelerini çevirir ve oyundaki Türkçeyi etkinleştirir.
Türkçe yama, oyuna zaten entegre edilmiş bir çeviriyi etkinleştirebilir ve Bully: Scholarship Edition içine ek bir çeviri yükleyebilir. Ayrıca Türkçe yama da ekleri vardır. lang=eng lang=tr çeviri satırlarının değiştirildiği ini dosyaları. Türkçe yama, profesyonel bir çevirmen topluluğu tarafından oluşturulmuştur ve çeviri kalitesi en iyilerden biridir.
Внимание! Только зарегистрированным пользователям доступна ссылка на скачивание.
Önergeler
Painkiller: PC için Black Edition, Battle Out of Hell genişlemesi ve ölüm maçı modu için yeni bir harita gibi birçok yeni bonus ile zenginleştirilmiş bir Painkiller koleksiyoncu sürümüdür;
Bully Bullworth Academy: Canis Canem Edit, 2006da PlayStation 2de yayınlanan sandbox aksiyon oyunu Bullynin (Avrupada Canis Canem Edit olarak da bilinir) devamı niteliğindedir.
Pac-Man Championship Edition 2, 1980lerin atari makinelerinde ortaya çıkan kült aksiyon oyunları serisinin bir başka bölümüdür.
Git kendi boyunda birini seç! Masum bir karınca kolonisine zorbalık yapan Lucas adındaki genç bir çocuk, sihirli bir şekilde karınca boyutuna küçültülür ve olağanüstü bir maceraya atılır.
ARK: Survival Evolved Mobile, PlayStation 4, Xbox One ve PClerden bilinen bir oyun olan ARK: Survival Evolvedin mobil versiyonudur.
Yorumlar
Yorum ekle