Показать меню
Ana sayfa Geri bildirim

Loop8: Summer of Gods Türkçe yama

09.01.2023
Hoşgeldiniz TurkceYama22.COM! Bu sayfaya geldiyseniz, türkçe yama arıyor olmalısınız Loop8: Summer of Gods. Buradan oyun sürümü 1.0 ve üstü için türkçe yama indirebilirsiniz. Bu sayfada yazara ait türkçe yama şu şekilde yer almaktadır: REVENGE, yakında bu oyun için diğer yazarlardan daha fazla dosya ekleyeceğiz.

Oyun için türkçe yama metni Loop8: Summer of Gods (oyunun tam çevirisi)
Boyut: 26 mb
Çeviri yazarları: REVENGE
Oyun açıklaması:
LOOP8, eşit derecede olağanüstü bir gerçeklikte olağanüstü bir genç adamın günlük yaşamını deneyimlememizi sağlayan bir JRPGdir. Muhteşem tarafından geliştirildi.

İndirme sayısı:
8028
Yayın yılı:
2023





Loop8: Summer of Gods oyunu için Türkçe yama yükleniyor:

1. Türkçe yama(TR) Loop8: Summer of Gods dosyasını indirin.

2. Dosyaları DISK:locales Loop8: Summer of Gods klasörüne koyun.

3. Türkçe yama Loop8: Summer of Gods ayarlayın.

4. Oyunu başlatın.


Loop8: Summer of Gods oyunu için tam Türkçe yama. Oyundaki metinleri, altyazıları, arayüz öğelerini çevirir ve oyundaki Türkçeyi etkinleştirir.
Türkçe yama, oyuna zaten entegre edilmiş bir çeviriyi etkinleştirebilir ve Loop8: Summer of Gods içine ek bir çeviri yükleyebilir. Ayrıca Türkçe yama da ekleri vardır. lang=eng lang=tr çeviri satırlarının değiştirildiği ini dosyaları. Türkçe yama, profesyonel bir çevirmen topluluğu tarafından oluşturulmuştur ve çeviri kalitesi en iyilerden biridir.
Внимание! Только зарегистрированным пользователям доступна ссылка на скачивание.
Önergeler
Summer Pockets görsel bir roman macera oyunudur. Görsel roman konusunda uzmanlaşmış en ünlü stüdyolardan biri olan ve Kanon, Air, Clannad veya Little Busters gibi yapımlarla da tanınan Key ekibi
My Summer Car for PC, eski ve yıpranmış spor arabaları yeniden birleştirmeye odaklanan bir oyundur.
Disaster Report 4 Plus: Summer Memories, PS4te yayınlanan bir aksiyon macera oyunudur.
Hazırlanın, hazırlanın, gidin! Summer Athletics, en popüler 26 yaz sporu disiplininin aksiyonunu ve heyecanını oturma odanıza getiriyor!
LOOP8, olağanüstü bir genç adamın günlük yaşamını eşit derecede olağanüstü bir gerçeklikte deneyimlememize izin veren bir jRPGdir.
Yorumlar
Yorum ekle