Показать меню
Ana sayfa Geri bildirim

Wolfenstein II: The New Colossus The Adventures of Gunslinger Joe Türkçe yama

14.04.2023
Bu sayfada oyunun güncel ve çalışan türkçe yamalarını bulacaksınız Wolfenstein II: The New Colossus The Adventures of Gunslinger Joe. Bu oyun için türkçe yama kullanarak oyunu Türkçe ye çevirebileceksiniz.

Oyun için türkçe yama metni Wolfenstein II: The New Colossus The Adventures of Gunslinger Joe (oyunun tam çevirisi)
Boyut: 24 mb
Çeviri yazarları: H2O
Oyun açıklaması:
Wolfenstein II: The New Colossus Gunslinger Joenun Maceraları, Wolfenstein II: The New Colossus oyunu için başka bir DLCdir. Genişletme, PC, PS4 ve XONE dahil olmak üzere çeşitli platformlarda yayınlandı ve orijinalin yazarları olan Machine Games ekibi tarafından geliştirildi.

İndirme sayısı:
10643
Yayın yılı:
2017





Wolfenstein II: The New Colossus The Adventures of Gunslinger Joe oyunu için Türkçe yama yükleniyor:

1. Türkçe yama(TR) Wolfenstein II: The New Colossus The Adventures of Gunslinger Joe dosyasını indirin.

2. Dosyaları DISK:locales Wolfenstein II: The New Colossus The Adventures of Gunslinger Joe klasörüne koyun.

3. Türkçe yama Wolfenstein II: The New Colossus The Adventures of Gunslinger Joe ayarlayın.

4. Oyunu başlatın.


Wolfenstein II: The New Colossus The Adventures of Gunslinger Joe oyunu için tam Türkçe yama. Oyundaki metinleri, altyazıları, arayüz öğelerini çevirir ve oyundaki Türkçeyi etkinleştirir.
Türkçe yama, oyuna zaten entegre edilmiş bir çeviriyi etkinleştirebilir ve Wolfenstein II: The New Colossus The Adventures of Gunslinger Joe içine ek bir çeviri yükleyebilir. Ayrıca Türkçe yama da ekleri vardır. lang=eng lang=tr çeviri satırlarının değiştirildiği ini dosyaları. Türkçe yama, profesyonel bir çevirmen topluluğu tarafından oluşturulmuştur ve çeviri kalitesi en iyilerden biridir.
Внимание! Только зарегистрированным пользователям доступна ссылка на скачивание.
Önergeler
The Diaries of Agent Silent Death, Machine Games tarafından geliştirilen Wolfenstein II: The New Colossusun bir başka genişleme paketidir.
Shadow of the Colossus HD, 2005 yılında PlayStation 2de yayınlanan kült aksiyon oyununun yeniden düzenlenmiş bir versiyonudur.
Wolfenstein II: The New Colossus, Machine Games tarafından yaratılan en çok satan FPP nişancı serisinin bir başka bölümüdür.
Wolfenstein II: The New Colossus – The Amazing Deeds of Captain Wilkins, Machine Games tarafından geliştirilen Wolfenstein II: The New Colossus adlı oyunun dördüncü DLCsidir.
Wolfenstein III, Wolfenstein serisinin dokuzuncu tam teşekküllü bölümü ve Wolfenstein II: The New Colossusun doğrudan devamıdır.
Yorumlar
Yorum ekle