Показать меню
Ana sayfa Geri bildirim

Shadow of the Colossus HD Türkçe yama

08.08.2022
Bu sayfaya girdiyseniz, büyük olasılıkla çalışan bir türkçe yama arıyorsunuz Shadow of the Colossus HD. Buradan oyun sürümü 1.0 ve üstü için türkçe yama indirebilirsiniz.

Oyun için türkçe yama metni Shadow of the Colossus HD (oyunun tam çevirisi)
Boyut: 22 mb
Çeviri yazarları: RED
Oyun açıklaması:
Shadow of the Colossus HD, 2005 yılında PlayStation 2de yayınlanan kült aksiyon oyununun yeniden düzenlenmiş bir versiyonudur. Yapım PS3te yayınlandı ve Bluepoint Games stüdyosu tarafından geliştirildi.

İndirme sayısı:
9544
Yayın yılı:
2011





Shadow of the Colossus HD oyunu için Türkçe yama yükleniyor:

1. Türkçe yama(TR) Shadow of the Colossus HD dosyasını indirin.

2. Dosyaları DISK:locales Shadow of the Colossus HD klasörüne koyun.

3. Türkçe yama Shadow of the Colossus HD ayarlayın.

4. Oyunu başlatın.


Shadow of the Colossus HD oyunu için tam Türkçe yama. Oyundaki metinleri, altyazıları, arayüz öğelerini çevirir ve oyundaki Türkçeyi etkinleştirir.
Türkçe yama, oyuna zaten entegre edilmiş bir çeviriyi etkinleştirebilir ve Shadow of the Colossus HD içine ek bir çeviri yükleyebilir. Ayrıca Türkçe yama da ekleri vardır. lang=eng lang=tr çeviri satırlarının değiştirildiği ini dosyaları. Türkçe yama, profesyonel bir çevirmen topluluğu tarafından oluşturulmuştur ve çeviri kalitesi en iyilerden biridir.
Внимание! Только зарегистрированным пользователям доступна ссылка на скачивание.
Önergeler
Settlers: The Colossus, Alawar Entertainmentın ilgi alanları "gizli nesneler" ve karmaşık olmayan stratejiler gibi oyunlara odaklanan sıradan oyunculara yönelik bir önerisidir.
PS2de yayınlanan ve ruhani halefi Shadow of the Colossus ile birlikte video oyunları tarihindeki en orijinal ve en çok incelenen serilerden birini yaratan klasik hit.
Wolfenstein II: The New Colossus – The Amazing Deeds of Captain Wilkins, Machine Games tarafından geliştirilen Wolfenstein II: The New Colossus adlı oyunun dördüncü DLCsidir.
2005teki kült aksiyon oyununun yeniden yapımı. Yapım PS4te yayınlandı ve Bluepoint Games tarafından geliştirildi.
PlayStation 3 sahipleri için, ruhani devamı Shadow of the Colossus ile birlikte video oyunları tarihindeki en orijinal ve en yüksek puanlı serilerden birini oluşturan klasik PS2 hitinin yenilenmiş
Yorumlar
Yorum ekle