Показать меню
Ana sayfa Geri bildirim

Metropolisim Türkçe yama

18.02.2022
Web sitemizden indirebileceğiniz oyunun en son sürümü için türkçe yama metnini dikkatinize sunuyoruz TurkceYama22.COM tamamen ücretsiz. Bu sayfaya geldiyseniz, türkçe yama arıyor olmalısınız Metropolisim. Bu oyun için türkçe yama kullanarak oyunu Türkçe ye çevirebileceksiniz. Bu dosya rumuzlu yazara aittir ICU.

Oyun için türkçe yama metni Metropolisim (oyunun tam çevirisi)
Boyut: 8 mb
Çeviri yazarları: ICU
Oyun açıklaması:
Metropolisim ekonomik bir strateji oyunudur. Oyuncunun görevi, küçük bir kasabayı bir metropol haline getirmektir. Bu Halfway Decent Games tarafından geliştirilen ilk oyundur.

İndirme sayısı:
9866
Yayın yılı:
2023





Metropolisim oyunu için Türkçe yama yükleniyor:

1. Türkçe yama(TR) Metropolisim dosyasını indirin.

2. Dosyaları DISK:locales Metropolisim klasörüne koyun.

3. Türkçe yama Metropolisim ayarlayın.

4. Oyunu başlatın.


Metropolisim oyunu için tam Türkçe yama. Oyundaki metinleri, altyazıları, arayüz öğelerini çevirir ve oyundaki Türkçeyi etkinleştirir.
Türkçe yama, oyuna zaten entegre edilmiş bir çeviriyi etkinleştirebilir ve Metropolisim içine ek bir çeviri yükleyebilir. Ayrıca Türkçe yama da ekleri vardır. lang=eng lang=tr çeviri satırlarının değiştirildiği ini dosyaları. Türkçe yama, profesyonel bir çevirmen topluluğu tarafından oluşturulmuştur ve çeviri kalitesi en iyilerden biridir.
Внимание! Только зарегистрированным пользователям доступна ссылка на скачивание.
Önergeler
Prison Architect, oyuncunun görevinin bir hapishaneyi yönetmek olduğu ekonomik bir strateji oyunudur.
PC, PS4 vb. için Tropico 5, oyuncunun bir muz cumhuriyetinin hükümdarı olduğu ekonomik strateji oyunları serisinin bir başka bölümüdür.
PC için The Collider 2, bir uzay nişancısı ve 2014ün The Colliderın devamı niteliğindedir – oyuncunun engellerle dolu tünellerde yüksek hızlarda seyahat eden küçük bir topu tutmasını gerektiren bir
Game Dev Tycoon, Greenheart Games tarafından geliştirilen PC, AND ve iOS için gerçek zamanlı bir ekonomik strateji oyunudur.
CargoTycoon ekonomik bir strateji oyunudur. Oyuncu, bir nakliye şirketinin sahibi rolünü üstlenir ve görevi, girişimin gelişimine dikkat etmektir.
Yorumlar
Yorum ekle