Показать меню
Ana sayfa Geri bildirim

Game Dev Tycoon Türkçe yama

12.04.2023
Web sitemizden indirebileceğiniz oyunun en son sürümü için türkçe yama metnini dikkatinize sunuyoruz TurkceYama22.COM tamamen ücretsiz. Güncel ve çalışan bir türkçe yama arıyorsanız, Game Dev Tycoon, doğru yere geldiniz. Bu oyun için türkçe yama kullanarak oyunu Türkçe ye çevirebileceksiniz. Bu sayfada yazara ait türkçe yama şu şekilde yer almaktadır: TSRh, yakında bu oyun için diğer yazarlardan daha fazla dosya ekleyeceğiz.

Oyun için türkçe yama metni Game Dev Tycoon (oyunun tam çevirisi)
Boyut: 12 mb
Çeviri yazarları: TSRh
Oyun açıklaması:
Game Dev Tycoon, Greenheart Games tarafından geliştirilen PC, AND ve iOS için gerçek zamanlı bir ekonomik strateji oyunudur. Eylem 20. yüzyılın 80lerinde başlar.

İndirme sayısı:
9666
Yayın yılı:
2013





Game Dev Tycoon oyunu için Türkçe yama yükleniyor:

1. Türkçe yama(TR) Game Dev Tycoon dosyasını indirin.

2. Dosyaları DISK:locales Game Dev Tycoon klasörüne koyun.

3. Türkçe yama Game Dev Tycoon ayarlayın.

4. Oyunu başlatın.


Game Dev Tycoon oyunu için tam Türkçe yama. Oyundaki metinleri, altyazıları, arayüz öğelerini çevirir ve oyundaki Türkçeyi etkinleştirir.
Türkçe yama, oyuna zaten entegre edilmiş bir çeviriyi etkinleştirebilir ve Game Dev Tycoon içine ek bir çeviri yükleyebilir. Ayrıca Türkçe yama da ekleri vardır. lang=eng lang=tr çeviri satırlarının değiştirildiği ini dosyaları. Türkçe yama, profesyonel bir çevirmen topluluğu tarafından oluşturulmuştur ve çeviri kalitesi en iyilerden biridir.
Внимание! Только зарегистрированным пользователям доступна ссылка на скачивание.
Önergeler
Game Tycoon 2, PC için geliştirilmiş bir ekonomik strateji oyunudur.
PC, AND ve iOSta yayınlanan RollerCoaster Tycoon Classic, mobil cihazlar için ekonomik bir stratejidir.
Otomasyon: PC için Car Company Tycoon Game, bağımsız bir geliştirici olan Camshaft Softwarein ilk oyunudur.
Mad Games Tycoon 2, 2016nın ilk bölümünün yazarları olan bağımsız Eggode stüdyosu tarafından oluşturulan bir ekonomik stratejidir.
AND ve iOS için RollerCoaster Tycoon Touch, popüler ekonomi simülasyonu strateji oyunu serisinin bir mobil uygulamasıdır.
Yorumlar
Yorum ekle