Показать меню
Ana sayfa Geri bildirim

The Great War: Western Front Türkçe yama

16.02.2023
Oyunun güncel sürümü için türkçe yamayı buradan indirebilirsiniz The Great War: Western Front. Türkçe yama oyunu çevirmene izin verecek. Şu anda mevcut türkçe yama ENGiNE.

Oyun için türkçe yama metni The Great War: Western Front (oyunun tam çevirisi)
Boyut: 27 mb
Çeviri yazarları: ENGiNE
Oyun açıklaması:
Büyük Savaş: Batı Cephesi, I. Dünya Savaşı sırasında RTS ve dönüşe dayalı strateji öğeleri ile belirlenen bir strateji oyunudur. Portföyü Star Wars: War at War, Panzer: Müttefik Saldırı, Gray Goo veya Conan gibi projeleri içeren Command & Conquer Serisinin eski yaratıcıları tarafından kurulan Petroglif Games Studionun Gazileri tarafından geliştirildi.

İndirme sayısı:
9034
Yayın yılı:
2023





The Great War: Western Front oyunu için Türkçe yama yükleniyor:

1. Türkçe yama(TR) The Great War: Western Front dosyasını indirin.

2. Dosyaları DISK:locales The Great War: Western Front klasörüne koyun.

3. Türkçe yama The Great War: Western Front ayarlayın.

4. Oyunu başlatın.


The Great War: Western Front oyunu için tam Türkçe yama. Oyundaki metinleri, altyazıları, arayüz öğelerini çevirir ve oyundaki Türkçeyi etkinleştirir.
Türkçe yama, oyuna zaten entegre edilmiş bir çeviriyi etkinleştirebilir ve The Great War: Western Front içine ek bir çeviri yükleyebilir. Ayrıca Türkçe yama da ekleri vardır. lang=eng lang=tr çeviri satırlarının değiştirildiği ini dosyaları. Türkçe yama, profesyonel bir çevirmen topluluğu tarafından oluşturulmuştur ve çeviri kalitesi en iyilerden biridir.
Внимание! Только зарегистрированным пользователям доступна ссылка на скачивание.
Önergeler
Second Front, II. Dünya Savaşının gerçeklerinde geçen sıra tabanlı bir strateji oyunudur (aksiyonu, tarihten bilinen birkaç farklı aksiyon tiyatrosunda gerçekleşir).
Squad Assault: West Front, II. Dünya Savaşının gerçeklerinde geçen stratejik bir savaş oyunudur.
Komuta Zinciri: Easterm Front, II. Dünya Savaşının gerçeklerinde geçen gerçek zamanlı bütçe stratejisinin bir sonraki bölümüdür.
İkinci Dünya Savaşı cephelerinde olayları etkileme olasılığı, gerçek stratejistlerin hayal gücünü her zaman heyecanlandırmıştır.
Tank Taburu: Western Front, tankı sürdüğümüz bir arcade simülatörüdür.
Yorumlar
Yorum ekle