Показать меню
Ana sayfa Geri bildirim

Chain of Command: Eastern Front Türkçe yama

08.02.2023
Bu test edilmiş türkçe yamayı yükledik Chain of Command: Eastern Front. Bu oyun için türkçe yama kullanarak oyunu Türkçe ye çevirebileceksiniz. Türkçe yama dan temin edilebilir EXPLOSiON.

Oyun için türkçe yama metni Chain of Command: Eastern Front (oyunun tam çevirisi)
Boyut: 7 mb
Çeviri yazarları: EXPLOSiON
Oyun açıklaması:
Komuta Zinciri: Easterm Front, II. Dünya Savaşının gerçeklerinde geçen gerçek zamanlı bütçe stratejisinin bir sonraki bölümüdür. Orijinalinde olduğu gibi oyun, Danimarkalı Interactive Vision şirketi ve Polonyalı Mind Beacon stüdyosu ile işbirliği içinde hazırlandı.

İndirme sayısı:
8864
Yayın yılı:
2005





Chain of Command: Eastern Front oyunu için Türkçe yama yükleniyor:

1. Türkçe yama(TR) Chain of Command: Eastern Front dosyasını indirin.

2. Dosyaları DISK:locales Chain of Command: Eastern Front klasörüne koyun.

3. Türkçe yama Chain of Command: Eastern Front ayarlayın.

4. Oyunu başlatın.


Chain of Command: Eastern Front oyunu için tam Türkçe yama. Oyundaki metinleri, altyazıları, arayüz öğelerini çevirir ve oyundaki Türkçeyi etkinleştirir.
Türkçe yama, oyuna zaten entegre edilmiş bir çeviriyi etkinleştirebilir ve Chain of Command: Eastern Front içine ek bir çeviri yükleyebilir. Ayrıca Türkçe yama da ekleri vardır. lang=eng lang=tr çeviri satırlarının değiştirildiği ini dosyaları. Türkçe yama, profesyonel bir çevirmen topluluğu tarafından oluşturulmuştur ve çeviri kalitesi en iyilerden biridir.
Внимание! Только зарегистрированным пользователям доступна ссылка на скачивание.
Önergeler
Zafer dengede… Her cephe sizin taktik komutunuzu bekliyor. Kuzey Afrikanın bunaltıcı çöllerinden donmuş Ardennese.
The Settlers: Rise Of An Empire The Eastern Realm, popüler ekonomi simülasyon serisinin altıncı bölümü olan The Settlers: Rise of an Empire PC için ilk resmi genişleme paketidir.
Eleştirmenlerce beğenilen Down in Flames bilgisayar oyunu için bu yeni genişleme paketiyle Doğu Cephesindeki göklere çıkın.
Second Front, II. Dünya Savaşının gerçeklerinde geçen sıra tabanlı bir strateji oyunudur (aksiyonu, tarihten bilinen birkaç farklı aksiyon tiyatrosunda gerçekleşir).
1945. Kötü İmparatorluğun gücü sona eriyor – müttefiklerin birleşik savaş gücü neredeyse Alman askeri dehasını bastırdı.
Yorumlar
Yorum ekle