Показать меню
Ana sayfa Geri bildirim

Down in Flames: Eastern Front Türkçe yama

27.09.2022
Oyunun güncel sürümü için türkçe yamayı buradan indirebilirsiniz Down in Flames: Eastern Front. Bu oyun için türkçe yama kullanarak oyunu Türkçe ye çevirebileceksiniz. Bu türkçe yama EiTheL sonraki sürümlerde de çalışacaktır.

Oyun için türkçe yama metni Down in Flames: Eastern Front (oyunun tam çevirisi)
Boyut: 22 mb
Çeviri yazarları: EiTheL
Oyun açıklaması:
Eleştirmenlerce beğenilen Down in Flames bilgisayar oyunu için bu yeni genişleme paketiyle Doğu Cephesindeki göklere çıkın. Doğu Cephesi, İkinci Dünya Savaşı semalarında savaşı genişletmek için yeni uçaklar, pilotlar, beceriler, seferler, yapay zeka geliştirmeleri ve daha fazlasını ekliyor.

İndirme sayısı:
10191
Yayın yılı:
2006





Down in Flames: Eastern Front oyunu için Türkçe yama yükleniyor:

1. Türkçe yama(TR) Down in Flames: Eastern Front dosyasını indirin.

2. Dosyaları DISK:locales Down in Flames: Eastern Front klasörüne koyun.

3. Türkçe yama Down in Flames: Eastern Front ayarlayın.

4. Oyunu başlatın.


Down in Flames: Eastern Front oyunu için tam Türkçe yama. Oyundaki metinleri, altyazıları, arayüz öğelerini çevirir ve oyundaki Türkçeyi etkinleştirir.
Türkçe yama, oyuna zaten entegre edilmiş bir çeviriyi etkinleştirebilir ve Down in Flames: Eastern Front içine ek bir çeviri yükleyebilir. Ayrıca Türkçe yama da ekleri vardır. lang=eng lang=tr çeviri satırlarının değiştirildiği ini dosyaları. Türkçe yama, profesyonel bir çevirmen topluluğu tarafından oluşturulmuştur ve çeviri kalitesi en iyilerden biridir.
Внимание! Только зарегистрированным пользователям доступна ссылка на скачивание.
Önergeler
The Elder Scrolls Online: Flames of Ambition, 2014 yılında bir MMORPG olan The Elder Scrolls Online için bir genişleme paketidir.
World in Flames, Avustralya Tasarım Grubunun klasik masa oyununun Matrix Gamesin bilgisayar versiyonudur.
Komuta Zinciri: Easterm Front, II. Dünya Savaşının gerçeklerinde geçen gerçek zamanlı bütçe stratejisinin bir sonraki bölümüdür.
Talonsoftun "Campaign Series" olarak bilinen strateji oyunları serisi, Avrupa ve Kuzey Afrikada yürütülen II.
1945. Kötü İmparatorluğun gücü sona eriyor – müttefiklerin birleşik savaş gücü neredeyse Alman askeri dehasını bastırdı.
Yorumlar
Yorum ekle