Показать меню
Ana sayfa Geri bildirim

World in Flames Türkçe yama

25.03.2022
Web sitemizden indirebileceğiniz oyunun en son sürümü için türkçe yama metnini dikkatinize sunuyoruz TurkceYama22.COM tamamen ücretsiz. Bu sayfaya geldiyseniz, türkçe yama arıyor olmalısınız World in Flames. Bu oyun için türkçe yama kullanarak oyunu Türkçe ye çevirebileceksiniz. Bu dosya rumuzlu yazara aittir MODE7.

Oyun için türkçe yama metni World in Flames (oyunun tam çevirisi)
Boyut: 14 mb
Çeviri yazarları: MODE7
Oyun açıklaması:
World in Flames, Avustralya Tasarım Grubunun klasik masa oyununun Matrix Gamesin bilgisayar versiyonudur. İkinci Dünya Savaşı sırasında hem Avrupa hem de Pasifik Operasyon Tiyatrolarını kapsayan World in Flames, her bir hizmet dalını ayrıntılı olarak simüle ederken kapsam olarak küreseldir.

İndirme sayısı:
9981
Yayın yılı:
2013





World in Flames oyunu için Türkçe yama yükleniyor:

1. Türkçe yama(TR) World in Flames dosyasını indirin.

2. Dosyaları DISK:locales World in Flames klasörüne koyun.

3. Türkçe yama World in Flames ayarlayın.

4. Oyunu başlatın.


World in Flames oyunu için tam Türkçe yama. Oyundaki metinleri, altyazıları, arayüz öğelerini çevirir ve oyundaki Türkçeyi etkinleştirir.
Türkçe yama, oyuna zaten entegre edilmiş bir çeviriyi etkinleştirebilir ve World in Flames içine ek bir çeviri yükleyebilir. Ayrıca Türkçe yama da ekleri vardır. lang=eng lang=tr çeviri satırlarının değiştirildiği ini dosyaları. Türkçe yama, profesyonel bir çevirmen topluluğu tarafından oluşturulmuştur ve çeviri kalitesi en iyilerden biridir.
Внимание! Только зарегистрированным пользователям доступна ссылка на скачивание.
Önergeler
Bir Amerikan stüdyosu YummyYummyTummy, mobil cihazlar ve Nintendo Wii U için yayınlanan eğitici oyunları kapsayan Nommons serisinin oyuncuları arasında popülerdir.
The Elder Scrolls Online: Flames of Ambition, 2014 yılında bir MMORPG olan The Elder Scrolls Online için bir genişleme paketidir.
Eleştirmenlerce beğenilen Down in Flames bilgisayar oyunu için bu yeni genişleme paketiyle Doğu Cephesindeki göklere çıkın.
Minecraft: Dungeons Flames of the Nether, hacknslash oyunu Minecraft: Dungeons için ücretli dördüncü genişleme paketidir.
Talonsoftun "Campaign Series" olarak bilinen strateji oyunları serisi, Avrupa ve Kuzey Afrikada yürütülen II.
Yorumlar
Yorum ekle