Показать меню
Ana sayfa Geri bildirim

Wenjia Türkçe yama

03.09.2022
Hoşgeldiniz TurkceYama22.COM! Bu sayfada oyunun güncel ve çalışan türkçe yamalarını bulacaksınız Wenjia. Türkçe yama oyunu çevirmene izin verecek. Bu dosya rumuzlu yazara aittir DVT.

Oyun için türkçe yama metni Wenjia (oyunun tam çevirisi)
Boyut: 18 mb
Çeviri yazarları: DVT
Oyun açıklaması:
Wenjia, Dilemmastudio adlı bağımsız bir Çinli ekip tarafından geliştirilen macera unsurlarıyla zenginleştirilmiş bir platform oyunudur. Bu oyun, estetik ve oynanış mekaniği ile ödüllü platform oyunu Ori and the Blind Forestı andırıyor.

İndirme sayısı:
10645
Yayın yılı:
2018





Wenjia oyunu için Türkçe yama yükleniyor:

1. Türkçe yama(TR) Wenjia dosyasını indirin.

2. Dosyaları DISK:locales Wenjia klasörüne koyun.

3. Türkçe yama Wenjia ayarlayın.

4. Oyunu başlatın.


Wenjia oyunu için tam Türkçe yama. Oyundaki metinleri, altyazıları, arayüz öğelerini çevirir ve oyundaki Türkçeyi etkinleştirir.
Türkçe yama, oyuna zaten entegre edilmiş bir çeviriyi etkinleştirebilir ve Wenjia içine ek bir çeviri yükleyebilir. Ayrıca Türkçe yama da ekleri vardır. lang=eng lang=tr çeviri satırlarının değiştirildiği ini dosyaları. Türkçe yama, profesyonel bir çevirmen topluluğu tarafından oluşturulmuştur ve çeviri kalitesi en iyilerden biridir.
Внимание! Только зарегистрированным пользователям доступна ссылка на скачивание.
Önergeler
PC ve XONEda yayınlanan Ori and the Blind Forest: Definitive Edition, RPG öğelerine sahip iki boyutlu bir platform oyunudur.
The Blind Prophet, bağımsız stüdyo Ars Goetia tarafından geliştirilen bir tıkla ve tıkla macera oyunudur.
Degrees of Separation, macera unsurlarıyla zenginleştirilmiş bir platform oyunudur.
Flynn: Son of Crimson, bağımsız stüdyo Thunderhorse tarafından geliştirilen, metroidvania unsurlarıyla zenginleştirilmiş bir aksiyon platform oyunudur.
PC ve XONE için Ori and the Blind Forest, bağımsız bir geliştirici olan Moon Studios tarafından üretilen, RPG öğelerine sahip iki boyutlu bir platform oyunudur.
Yorumlar
Yorum ekle