Показать меню
Ana sayfa Geri bildirim

Cosmic Rift Online Türkçe yama

18.09.2022
Bu sayfada oyunun güncel ve çalışan türkçe yamalarını bulacaksınız Cosmic Rift Online. Bu oyun için türkçe yama kullanarak oyunu Türkçe ye çevirebileceksiniz.

Oyun için türkçe yama metni Cosmic Rift Online (oyunun tam çevirisi)
Boyut: 12 mb
Çeviri yazarları: nGen
Oyun açıklaması:
Cosmic Rift Online, diğer oyuncuların yoğun olarak yaşadığı bir evrende geçen devasa bir çevrimiçi çok oyunculu uzay simülatörüdür. Uçsuz bucaksız galakside tek başına veya ekipler halinde hareket ettirdiğimiz, farklı parametrelere ve silahlara sahip on üç farklı uzay savaşçısı türü arasından seçim yapabilirsiniz.

İndirme sayısı:
9730
Yayın yılı:
2001





Cosmic Rift Online oyunu için Türkçe yama yükleniyor:

1. Türkçe yama(TR) Cosmic Rift Online dosyasını indirin.

2. Dosyaları DISK:locales Cosmic Rift Online klasörüne koyun.

3. Türkçe yama Cosmic Rift Online ayarlayın.

4. Oyunu başlatın.


Cosmic Rift Online oyunu için tam Türkçe yama. Oyundaki metinleri, altyazıları, arayüz öğelerini çevirir ve oyundaki Türkçeyi etkinleştirir.
Türkçe yama, oyuna zaten entegre edilmiş bir çeviriyi etkinleştirebilir ve Cosmic Rift Online içine ek bir çeviri yükleyebilir. Ayrıca Türkçe yama da ekleri vardır. lang=eng lang=tr çeviri satırlarının değiştirildiği ini dosyaları. Türkçe yama, profesyonel bir çevirmen topluluğu tarafından oluşturulmuştur ve çeviri kalitesi en iyilerden biridir.
Внимание! Только зарегистрированным пользователям доступна ссылка на скачивание.
Önergeler
PC, PSV ve PS4 için Cosmic Star Heroine, birçok niş oyunun yaratıcısı olan Zeboyd Games tarafından geliştirilen bir bilimkurgu RPGsidir.
Cosmic Family, Ubisoft Barcelona tarafından Wii için özel olarak geliştirilmiş bir aile oyunudur.
League of Legends: Wild Rift, popüler MOBA (MOBA Multiplayer Online Battle Arena) oyunu League of Legendsın mobil versiyonudur.
SpongeBob Squarepants: The Cosmic Shake, Purple Lamp stüdyosuna ait ve THQ Nordic tarafından yayınlanan bir platform oyunudur.
Uzay Çağı bir kozmik macera oyunudur. 1976nın retro-fütüristik bilimkurgu dünyasında geçen, görünüşte ıssız bir gezegen olan Kepler-16ya inen küçük ama kararlı bir galaksiler arası kaşifler grubunu
Yorumlar
Yorum ekle