Показать меню
Ana sayfa Geri bildirim

Cosmic Star Heroine Türkçe yama

07.07.2022
Bu sayfaya geldiyseniz, türkçe yama arıyor olmalısınız Cosmic Star Heroine. Buradan oyun sürümü 1.0 ve üstü için türkçe yama indirebilirsiniz.

Oyun için türkçe yama metni Cosmic Star Heroine (oyunun tam çevirisi)
Boyut: 1 mb
Çeviri yazarları: TLG
Oyun açıklaması:
PC, PSV ve PS4 için Cosmic Star Heroine, birçok niş oyunun yaratıcısı olan Zeboyd Games tarafından geliştirilen bir bilimkurgu RPGsidir. İki kişilik geliştirici ekip, Breath of Death VII: The Beginning, Cthulu Saves the World ve Penny Arcade Adventures: On the Rain-Slick Precipice of Darknessın üçüncü ve dördüncü bölümlerinden sorumlu.

İndirme sayısı:
9317
Yayın yılı:
2017





Cosmic Star Heroine oyunu için Türkçe yama yükleniyor:

1. Türkçe yama(TR) Cosmic Star Heroine dosyasını indirin.

2. Dosyaları DISK:locales Cosmic Star Heroine klasörüne koyun.

3. Türkçe yama Cosmic Star Heroine ayarlayın.

4. Oyunu başlatın.


Cosmic Star Heroine oyunu için tam Türkçe yama. Oyundaki metinleri, altyazıları, arayüz öğelerini çevirir ve oyundaki Türkçeyi etkinleştirir.
Türkçe yama, oyuna zaten entegre edilmiş bir çeviriyi etkinleştirebilir ve Cosmic Star Heroine içine ek bir çeviri yükleyebilir. Ayrıca Türkçe yama da ekleri vardır. lang=eng lang=tr çeviri satırlarının değiştirildiği ini dosyaları. Türkçe yama, profesyonel bir çevirmen topluluğu tarafından oluşturulmuştur ve çeviri kalitesi en iyilerden biridir.
Внимание! Только зарегистрированным пользователям доступна ссылка на скачивание.
Önergeler
PS3 ve PSVde yayınlanan Super Heroine Chronicle, Namco Bandai ve Banpresto geliştirme stüdyosunun sıra tabanlı taktik savaş sistemi ile anime ve jRPG oyunlarının hayranlarına yönelik bir önerisidir.
Cosmic Rift Online, diğer oyuncuların yoğun olarak yaşadığı bir evrende geçen devasa bir çevrimiçi çok oyunculu uzay simülatörüdür.
Cosmic Family, Ubisoft Barcelona tarafından Wii için özel olarak geliştirilmiş bir aile oyunudur.
SpongeBob Squarepants: The Cosmic Shake, Purple Lamp stüdyosuna ait ve THQ Nordic tarafından yayınlanan bir platform oyunudur.
En tuhaf ve tehlikeli emirleri bile aramak için evreni dolaşan bir adam olan Rex Nebular rolünü oynadığınız bir macera oyunu.
Yorumlar
Yorum ekle