Показать меню
Ana sayfa Geri bildirim

Halo: Combat Evolved Anniversary Türkçe yama

08.10.2022
Oyunun güncel sürümü için türkçe yamayı buradan indirebilirsiniz Halo: Combat Evolved Anniversary. Türkçe yama oyunu çevirmene izin verecek. Şu anda mevcut türkçe yama The Company.

Oyun için türkçe yama metni Halo: Combat Evolved Anniversary (oyunun tam çevirisi)
Boyut: 27 mb
Çeviri yazarları: The Company
Oyun açıklaması:
Oyun tarihinin en sevilen serilerinden birinin 10. yıldönümünü kutlamak için yaratılan Halo: Combat Evolved Anniversary, orijinal Halo kampanyasının olağanüstü şekilde yeniden düzenlenmiş bir versiyonudur.

İndirme sayısı:
10231
Yayın yılı:
2011





Halo: Combat Evolved Anniversary oyunu için Türkçe yama yükleniyor:

1. Türkçe yama(TR) Halo: Combat Evolved Anniversary dosyasını indirin.

2. Dosyaları DISK:locales Halo: Combat Evolved Anniversary klasörüne koyun.

3. Türkçe yama Halo: Combat Evolved Anniversary ayarlayın.

4. Oyunu başlatın.


Halo: Combat Evolved Anniversary oyunu için tam Türkçe yama. Oyundaki metinleri, altyazıları, arayüz öğelerini çevirir ve oyundaki Türkçeyi etkinleştirir.
Türkçe yama, oyuna zaten entegre edilmiş bir çeviriyi etkinleştirebilir ve Halo: Combat Evolved Anniversary içine ek bir çeviri yükleyebilir. Ayrıca Türkçe yama da ekleri vardır. lang=eng lang=tr çeviri satırlarının değiştirildiği ini dosyaları. Türkçe yama, profesyonel bir çevirmen topluluğu tarafından oluşturulmuştur ve çeviri kalitesi en iyilerden biridir.
Внимание! Только зарегистрированным пользователям доступна ссылка на скачивание.
Önergeler
Halo Infinite, popüler Halo FPS serisinin altıncı bölümüdür. 2012den beri seriyi geliştiren 343 Industries tarafından geliştirilmiştir.
Halo: Combat Evolved for PC ve XBX, uzaylılar ve insanlık arasındaki bir çatışmanın hikayesini anlatan fütüristik bir aksiyon oyunudur.
Halo: PC, iOS ve WP için Spartan Strike, 2013 Halo: Spartan Assaultun devamı niteliğindedir.
Destansı destan, son derece başarılı ve eleştirmenlerce beğenilen Halo serisinin büyük ölçüde beklenen devamı olan Halo® 3 ile devam ediyor.
PC ve XONE için Halo Wars, Xbox 360 için yayınlanan 2009 gerçek zamanlı strateji oyunu Halo Warsın yeniden düzenlenmiş bir sürümüdür.
Yorumlar
Yorum ekle