Показать меню
Ana sayfa Geri bildirim

Ray Gigant Türkçe yama

23.12.2022
Güncel ve çalışan bir türkçe yama arıyorsanız, Ray Gigant, doğru yere geldiniz. Bu oyun için türkçe yama kullanarak oyunu Türkçe ye çevirebileceksiniz. Türkçe yama dan temin edilebilir nGen.

Oyun için türkçe yama metni Ray Gigant (oyunun tam çevirisi)
Boyut: 22 mb
Çeviri yazarları: nGen
Oyun açıklaması:
Ray Gigant, Experience ekibi tarafından üretilen bir jRPGdir. Yayıncılık, Tekken ve Soulcalibur serilerinden Ridge Racer yarış oyunu serisine ve Dark Souls serisine kadar çeşitli yapımlarla tanınan bir şirket olan Bandai Namco Entertainment tarafından yapıldı.

İndirme sayısı:
10890
Yayın yılı:
2015





Ray Gigant oyunu için Türkçe yama yükleniyor:

1. Türkçe yama(TR) Ray Gigant dosyasını indirin.

2. Dosyaları DISK:locales Ray Gigant klasörüne koyun.

3. Türkçe yama Ray Gigant ayarlayın.

4. Oyunu başlatın.


Ray Gigant oyunu için tam Türkçe yama. Oyundaki metinleri, altyazıları, arayüz öğelerini çevirir ve oyundaki Türkçeyi etkinleştirir.
Türkçe yama, oyuna zaten entegre edilmiş bir çeviriyi etkinleştirebilir ve Ray Gigant içine ek bir çeviri yükleyebilir. Ayrıca Türkçe yama da ekleri vardır. lang=eng lang=tr çeviri satırlarının değiştirildiği ini dosyaları. Türkçe yama, profesyonel bir çevirmen topluluğu tarafından oluşturulmuştur ve çeviri kalitesi en iyilerden biridir.
Внимание! Только зарегистрированным пользователям доступна ссылка на скачивание.
Önergeler
Namco tarafından geliştirilen oyun, dinamik ve muhteşem yarışlara odaklanan ünlü atari yarış oyunları serisinin ikinci bölümüdür.
Ridge Racer, önce atari makineleri için yaratılmış, ardından PlayStation 1e taşınan bir atari yarış oyunudur.
AND ve iOSta yayınlanan Ridge Racer Slipstream, 1993te atari makinelerinde başlatılan en eski ve en popüler yarış serilerinden birinin mobil yan ürünü.
Popüler anime ve dolayısıyla Namco Bandai lisansı altında dövüş uzmanları tarafından piyasaya sürülen oyun, One Piece hayranlarının en sevdikleri evrende muhteşem savaşlarda savaşmalarına izin
Ridge Racer 8, 1993ten beri geliştirilen arcade yarış oyunları serisinin bir başka parçasıdır.
Yorumlar
Yorum ekle