Показать меню
Ana sayfa Geri bildirim

Ridge Racer Revolution Türkçe yama

16.02.2023
Bu sayfada oyunun güncel ve çalışan türkçe yamalarını bulacaksınız Ridge Racer Revolution. Bu oyun için türkçe yama kullanarak oyunu Türkçe ye çevirebileceksiniz. Türkçe yama dan temin edilebilir ROGUE.

Oyun için türkçe yama metni Ridge Racer Revolution (oyunun tam çevirisi)
Boyut: 11 mb
Çeviri yazarları: ROGUE
Oyun açıklaması:
Namco tarafından geliştirilen oyun, dinamik ve muhteşem yarışlara odaklanan ünlü atari yarış oyunları serisinin ikinci bölümüdür. Geliştiriciler, kablo bağlantılı konsollarda iki kişi için çok oyunculu mod da dahil olmak üzere oyunda bir dizi yenilik uyguladı.

İndirme sayısı:
9361
Yayın yılı:
1995





Ridge Racer Revolution oyunu için Türkçe yama yükleniyor:

1. Türkçe yama(TR) Ridge Racer Revolution dosyasını indirin.

2. Dosyaları DISK:locales Ridge Racer Revolution klasörüne koyun.

3. Türkçe yama Ridge Racer Revolution ayarlayın.

4. Oyunu başlatın.


Ridge Racer Revolution oyunu için tam Türkçe yama. Oyundaki metinleri, altyazıları, arayüz öğelerini çevirir ve oyundaki Türkçeyi etkinleştirir.
Türkçe yama, oyuna zaten entegre edilmiş bir çeviriyi etkinleştirebilir ve Ridge Racer Revolution içine ek bir çeviri yükleyebilir. Ayrıca Türkçe yama da ekleri vardır. lang=eng lang=tr çeviri satırlarının değiştirildiği ini dosyaları. Türkçe yama, profesyonel bir çevirmen topluluğu tarafından oluşturulmuştur ve çeviri kalitesi en iyilerden biridir.
Внимание! Только зарегистрированным пользователям доступна ссылка на скачивание.
Önergeler
SERT SÜR, HER ŞEYİ YARAT, HER ŞEYİ YOK ET RIDGE RACER® Unbounded™ ile RIDGE RACER® serisi PlayStation®3, Xbox 360® ve PC ile muhteşem bir çarpışma rotasında kendi yıkıcı yolunu çizmeye hazırlanıyor.
Ridge Racer DS, Ridge Racer adından beklediğiniz tüm hızlı aksiyonları sunuyor --- şimdi Nintendo DSde avucunuzun içinde.
AND ve iOSta yayınlanan Ridge Racer Slipstream, 1993te atari makinelerinde başlatılan en eski ve en popüler yarış serilerinden birinin mobil yan ürünü.
Ridge Racer 8, 1993ten beri geliştirilen arcade yarış oyunları serisinin bir başka parçasıdır.
PS1, PSP ve PSVde yayınlanan Ridge Racer Type 4, 1993te PlayStation ve atari makinelerinde başlatılan yarış serisinin dördüncü tam teşekküllü sürümüdür.
Yorumlar
Yorum ekle