Показать меню
Ana sayfa Geri bildirim

Cry of Fear Türkçe yama

28.04.2022
Bu sayfaya girdiyseniz, büyük olasılıkla çalışan bir türkçe yama arıyorsunuz Cry of Fear. Türkçe yama oyunu çevirmene izin verecek.

Oyun için türkçe yama metni Cry of Fear (oyunun tam çevirisi)
Boyut: 23 mb
Çeviri yazarları: iNFLUENCE
Oyun açıklaması:
Hiçbir şey bilmeden karanlık bir sokakta uyanırsın. Ne oldu? Bu, doğruyu ve sorularınızın cevaplarını bulma mücadelenizdir. Nabzınızı başınıza şiddetli darbeler gibi vuran karanlık ve korkunun yanıtları.

İndirme sayısı:
8408
Yayın yılı:
2013





Cry of Fear oyunu için Türkçe yama yükleniyor:

1. Türkçe yama(TR) Cry of Fear dosyasını indirin.

2. Dosyaları DISK:locales Cry of Fear klasörüne koyun.

3. Türkçe yama Cry of Fear ayarlayın.

4. Oyunu başlatın.


Cry of Fear oyunu için tam Türkçe yama. Oyundaki metinleri, altyazıları, arayüz öğelerini çevirir ve oyundaki Türkçeyi etkinleştirir.
Türkçe yama, oyuna zaten entegre edilmiş bir çeviriyi etkinleştirebilir ve Cry of Fear içine ek bir çeviri yükleyebilir. Ayrıca Türkçe yama da ekleri vardır. lang=eng lang=tr çeviri satırlarının değiştirildiği ini dosyaları. Türkçe yama, profesyonel bir çevirmen topluluğu tarafından oluşturulmuştur ve çeviri kalitesi en iyilerden biridir.
Внимание! Только зарегистрированным пользователям доступна ссылка на скачивание.
Önergeler
Fear the Wolves, S.T.A.L.K.E.R.ın ortak yaratıcıları tarafından kurulan bir stüdyo olan Vostok Games tarafından geliştirilen çok oyunculu odaklı bir nişancı oyunudur.
Fear Surrounds, çok oyunculu bir korku aksiyon oyunudur. Proje, bunun için bir ilk olduğu SaltyEgg stüdyosu tarafından geliştirildi.
Fear Effect Reinvented, 2000 yılında PlayStation 1 için piyasaya sürülen Kronos Digital Entertainment tarafından oluşturulan Fear Effectin yeniden yapımıdır.
Fear The Night, hayatta kalmaya odaklanan bir aksiyon oyunudur. Oyunun aksiyonu, zombilerin hakim olduğu bir dünyada gerçekleşir.
Anthology of Fear, bağımsız Polonya stüdyosu RG Crew tarafından geliştirilen bir hayatta kalma korku oyunudur.
Yorumlar
Yorum ekle