Показать меню
Ana sayfa Geri bildirim

Super Speed Machines Türkçe yama

19.02.2023
Hoşgeldiniz TurkceYama22.COM! Bu sayfaya geldiyseniz, türkçe yama arıyor olmalısınız Super Speed Machines. Buradan oyun sürümü 1.0 ve üstü için türkçe yama indirebilirsiniz. Bu dosya rumuzlu yazara aittir DEViANCE.

Oyun için türkçe yama metni Super Speed Machines (oyunun tam çevirisi)
Boyut: 16 mb
Çeviri yazarları: DEViANCE
Oyun açıklaması:
Sonunda – Nintendo DS için süper hızlı ve ultra havalı bir yarış oyunu! Profilinizi oluşturduktan sonra, vermeniz gereken bazı zor kararlar var - ağır bir kas arabası mı, arazi ralli arabası mı yoksa modifiye edilmiş bir klasik mi seçeceksiniz?

İndirme sayısı:
8342
Yayın yılı:
2010





Super Speed Machines oyunu için Türkçe yama yükleniyor:

1. Türkçe yama(TR) Super Speed Machines dosyasını indirin.

2. Dosyaları DISK:locales Super Speed Machines klasörüne koyun.

3. Türkçe yama Super Speed Machines ayarlayın.

4. Oyunu başlatın.


Super Speed Machines oyunu için tam Türkçe yama. Oyundaki metinleri, altyazıları, arayüz öğelerini çevirir ve oyundaki Türkçeyi etkinleştirir.
Türkçe yama, oyuna zaten entegre edilmiş bir çeviriyi etkinleştirebilir ve Super Speed Machines içine ek bir çeviri yükleyebilir. Ayrıca Türkçe yama da ekleri vardır. lang=eng lang=tr çeviri satırlarının değiştirildiği ini dosyaları. Türkçe yama, profesyonel bir çevirmen topluluğu tarafından oluşturulmuştur ve çeviri kalitesi en iyilerden biridir.
Внимание! Только зарегистрированным пользователям доступна ссылка на скачивание.
Önergeler
Aşırı Hız, klasik Micro Machines tarzı oyunlardan ilham alan yukarıdan aşağıya bir yarış oyunudur.
Need for Speed ​​Rivals for PC, PS4 vb. Electronic Arts tarafından yayınlanan tanınmış bir yarış serisinin bir başka bölümüdür.
Speed ​​Elixir, PC, PS4 ve XONEda yayınlanan ve kült klasik Need for Speed ​​serisinin, özellikle Need for Speed: Hot Pursuit ve Need for Speed ​​Rivalsın son taksitlerinden esinlenen bir açık dünya
Super Toy Cars, oyuncak arabalar içeren ve Micro Machines, Death Rally, Re-Volt, Toon Car veya Stunt GP gibi türün ve markaların klasiklerine atıfta bulunan bir arcade yarış oyunudur.
Need for Speed: Heat, popüler Need for Speed ​​serisinin yirmi birinci bölümü olan bir yarış oyunudur.
Yorumlar
Yorum ekle