Показать меню
Ana sayfa Geri bildirim

Excessive Speed Türkçe yama

08.05.2022
Hoşgeldiniz TurkceYama22.COM! Bu sayfaya geldiyseniz, türkçe yama arıyor olmalısınız Excessive Speed. Bu oyun için türkçe yama kullanarak oyunu Türkçe ye çevirebileceksiniz. Türkçe yama dan temin edilebilir Kindly, yakında bu oyun için daha fazla dosya eklemeye çalışacağız!

Oyun için türkçe yama metni Excessive Speed (oyunun tam çevirisi)
Boyut: 17 mb
Çeviri yazarları: Kindly
Oyun açıklaması:
Aşırı Hız, klasik Micro Machines tarzı oyunlardan ilham alan yukarıdan aşağıya bir yarış oyunudur. Ancak burada tamamen ustaca rekabet, zaferin terazisini lehimize çevirebilecek oldukça önemli bir güçlendirici cephaneliği ile zenginleştirildi.

İndirme sayısı:
8077
Yayın yılı:
1996





Excessive Speed oyunu için Türkçe yama yükleniyor:

1. Türkçe yama(TR) Excessive Speed dosyasını indirin.

2. Dosyaları DISK:locales Excessive Speed klasörüne koyun.

3. Türkçe yama Excessive Speed ayarlayın.

4. Oyunu başlatın.


Excessive Speed oyunu için tam Türkçe yama. Oyundaki metinleri, altyazıları, arayüz öğelerini çevirir ve oyundaki Türkçeyi etkinleştirir.
Türkçe yama, oyuna zaten entegre edilmiş bir çeviriyi etkinleştirebilir ve Excessive Speed içine ek bir çeviri yükleyebilir. Ayrıca Türkçe yama da ekleri vardır. lang=eng lang=tr çeviri satırlarının değiştirildiği ini dosyaları. Türkçe yama, profesyonel bir çevirmen topluluğu tarafından oluşturulmuştur ve çeviri kalitesi en iyilerden biridir.
Внимание! Только зарегистрированным пользователям доступна ссылка на скачивание.
Önergeler
Need for Speed: The Run for PC, PS3 vb., yıllar içinde birçok farklı biçimde geri dönen iyi bilinen yarış oyunları serisinin bir başka bölümüdür.
Sonunda – Nintendo DS için süper hızlı ve ultra havalı bir yarış oyunu!
PC, PSP vb. için Need for Speed ​​Shift, ünlü yarış serisinin bir sonraki bölümüdür.
Speed ​​Elixir, PC, PS4 ve XONEda yayınlanan ve kült klasik Need for Speed ​​serisinin, özellikle Need for Speed: Hot Pursuit ve Need for Speed ​​Rivalsın son taksitlerinden esinlenen bir açık dünya
Need for Speed: Heat, popüler Need for Speed ​​serisinin yirmi birinci bölümü olan bir yarış oyunudur.
Yorumlar
Yorum ekle