Показать меню
Ana sayfa Geri bildirim

Front Mission 3 Türkçe yama

03.02.2022
Hoşgeldiniz TurkceYama22.COM! Bu sayfada türkçe yamayı indirebilirsiniz Front Mission 3. Bu oyun için türkçe yama kullanarak oyunu Türkçe ye çevirebileceksiniz. Daha fazla bilgi ve aşağıdaki indirme bağlantısı.

Oyun için türkçe yama metni Front Mission 3 (oyunun tam çevirisi)
Boyut: 15 mb
Çeviri yazarları: UPLiNK
Oyun açıklaması:
Squaresofttaki deneyimli jRPG uzmanları tarafından hazırlanan, tartışılan başlık, ağır silahlı mekaniklerin sıra tabanlı dövüşüne sahip bir strateji oyunudur.

İndirme sayısı:
8299
Yayın yılı:
1999





Front Mission 3 oyunu için Türkçe yama yükleniyor:

1. Türkçe yama(TR) Front Mission 3 dosyasını indirin.

2. Dosyaları DISK:locales Front Mission 3 klasörüne koyun.

3. Türkçe yama Front Mission 3 ayarlayın.

4. Oyunu başlatın.


Front Mission 3 oyunu için tam Türkçe yama. Oyundaki metinleri, altyazıları, arayüz öğelerini çevirir ve oyundaki Türkçeyi etkinleştirir.
Türkçe yama, oyuna zaten entegre edilmiş bir çeviriyi etkinleştirebilir ve Front Mission 3 içine ek bir çeviri yükleyebilir. Ayrıca Türkçe yama da ekleri vardır. lang=eng lang=tr çeviri satırlarının değiştirildiği ini dosyaları. Türkçe yama, profesyonel bir çevirmen topluluğu tarafından oluşturulmuştur ve çeviri kalitesi en iyilerden biridir.
Внимание! Только зарегистрированным пользователям доступна ссылка на скачивание.
Önergeler
Front Mission 2: Remake, Japonya dışında asla yayınlanmayan bir taktik jRPGnin yeniden yapımıdır.
Second Front, II. Dünya Savaşının gerçeklerinde geçen sıra tabanlı bir strateji oyunudur (aksiyonu, tarihten bilinen birkaç farklı aksiyon tiyatrosunda gerçekleşir).
East Front II: Fall of the Reich, 1997de Talonsoft tarafından yayınlanan East Front IInin sıra tabanlı stratejisine resmi eklemedir.
Front Mission Evolved, mekanik savaşlara odaklanan ve oyunculara temelde iki ayaklı yürüyen bir tank olan bir makineyi kontrol etme fırsatı veren üçüncü şahıs bir aksiyon oyunudur.
FRONT MISSION 1: Remake, 1995 yılında 16-bit SNES konsolu için piyasaya sürülen klasik taktik RPGnin yenilenmiş bir versiyonudur.
Yorumlar
Yorum ekle