Показать меню
Ana sayfa Geri bildirim

Front Mission 2: Remake Türkçe yama

27.09.2022
Bu sayfaya geldiyseniz, türkçe yama arıyor olmalısınız Front Mission 2: Remake. Türkçe yama oyunu çevirmene izin verecek. Bu türkçe yama DEFJAM sonraki sürümlerde de çalışacaktır.

Oyun için türkçe yama metni Front Mission 2: Remake (oyunun tam çevirisi)
Boyut: 26 mb
Çeviri yazarları: DEFJAM
Oyun açıklaması:
Front Mission 2: Remake, Japonya dışında asla yayınlanmayan bir taktik jRPGnin yeniden yapımıdır. 1997 yılında PlayStation konsolunun ilk nesli için piyasaya sürülen orijinal, G-Craft stüdyosu tarafından geliştirildi.

İndirme sayısı:
9825
Yayın yılı:
2023





Front Mission 2: Remake oyunu için Türkçe yama yükleniyor:

1. Türkçe yama(TR) Front Mission 2: Remake dosyasını indirin.

2. Dosyaları DISK:locales Front Mission 2: Remake klasörüne koyun.

3. Türkçe yama Front Mission 2: Remake ayarlayın.

4. Oyunu başlatın.


Front Mission 2: Remake oyunu için tam Türkçe yama. Oyundaki metinleri, altyazıları, arayüz öğelerini çevirir ve oyundaki Türkçeyi etkinleştirir.
Türkçe yama, oyuna zaten entegre edilmiş bir çeviriyi etkinleştirebilir ve Front Mission 2: Remake içine ek bir çeviri yükleyebilir. Ayrıca Türkçe yama da ekleri vardır. lang=eng lang=tr çeviri satırlarının değiştirildiği ini dosyaları. Türkçe yama, profesyonel bir çevirmen topluluğu tarafından oluşturulmuştur ve çeviri kalitesi en iyilerden biridir.
Внимание! Только зарегистрированным пользователям доступна ссылка на скачивание.
Önergeler
Squaresofttaki deneyimli jRPG uzmanları tarafından hazırlanan, tartışılan başlık, ağır silahlı mekaniklerin sıra tabanlı dövüşüne sahip bir strateji oyunudur.
Final Fantasy VII Remake, tarihin en popüler jRPGlerinden birinin yeniden yapılmış versiyonudur.
Front Mission Evolved, mekanik savaşlara odaklanan ve oyunculara temelde iki ayaklı yürüyen bir tank olan bir makineyi kontrol etme fırsatı veren üçüncü şahıs bir aksiyon oyunudur.
AND, PC ve iOS için Polanie Remake, 1996 yılında piyasaya sürülen ve Miroslaw Dymek liderliğindeki iki kişilik bir oyun geliştirme stüdyosu olan MDF tarafından geliştirilen popüler bir Polonya gerçek
FRONT MISSION 1: Remake, 1995 yılında 16-bit SNES konsolu için piyasaya sürülen klasik taktik RPGnin yenilenmiş bir versiyonudur.
Yorumlar
Yorum ekle