Показать меню
Ana sayfa Geri bildirim

Minecraft: Dungeons Echoing Void Türkçe yama

04.07.2022
Hoşgeldiniz TurkceYama22.COM! Oyunun güncel sürümü için türkçe yamayı buradan indirebilirsiniz Minecraft: Dungeons Echoing Void. Bu oyun için türkçe yama kullanarak oyunu Türkçe ye çevirebileceksiniz. Bu sayfada yazara ait türkçe yama şu şekilde yer almaktadır: SeeknDestroy, yakında bu oyun için diğer yazarlardan daha fazla dosya ekleyeceğiz.

Oyun için türkçe yama metni Minecraft: Dungeons Echoing Void (oyunun tam çevirisi)
Boyut: 22 mb
Çeviri yazarları: SeeknDestroy
Oyun açıklaması:
Minecraft: Dungeons Echoing Void, hacknslash oyunu Minecraft: Dungeonsın altıncı genişleme paketidir. Oyunun temel versiyonunda ve diğer genişletmelerde anlatılan hikayeyi tamamlar.

İndirme sayısı:
8796
Yayın yılı:
2021





Minecraft: Dungeons Echoing Void oyunu için Türkçe yama yükleniyor:

1. Türkçe yama(TR) Minecraft: Dungeons Echoing Void dosyasını indirin.

2. Dosyaları DISK:locales Minecraft: Dungeons Echoing Void klasörüne koyun.

3. Türkçe yama Minecraft: Dungeons Echoing Void ayarlayın.

4. Oyunu başlatın.


Minecraft: Dungeons Echoing Void oyunu için tam Türkçe yama. Oyundaki metinleri, altyazıları, arayüz öğelerini çevirir ve oyundaki Türkçeyi etkinleştirir.
Türkçe yama, oyuna zaten entegre edilmiş bir çeviriyi etkinleştirebilir ve Minecraft: Dungeons Echoing Void içine ek bir çeviri yükleyebilir. Ayrıca Türkçe yama da ekleri vardır. lang=eng lang=tr çeviri satırlarının değiştirildiği ini dosyaları. Türkçe yama, profesyonel bir çevirmen topluluğu tarafından oluşturulmuştur ve çeviri kalitesi en iyilerden biridir.
Внимание! Только зарегистрированным пользователям доступна ссылка на скачивание.
Önergeler
Minecraft: Dungeons Howling Peak, Minecraft: Dungeons aksiyon RPGsinin bir eklentisidir ve bu oyunu yeni yerler, canavarlar ve öğelerle zenginleştirir.
Minecraft: Education Edition for PC, Minecraftın özel bir sürümüdür.
Minecraft: Dungeons Creeping Winter, popüler Minecraftın bir yan ürünü olan hacknslashın ikinci genişleme paketidir.
Minecraft: Dungeons Flames of the Nether, hacknslash oyunu Minecraft: Dungeons için ücretli dördüncü genişleme paketidir.
Minecraft: Dungeons Hidden Depths, Minecraft: Dungeons adlı ünlü sandbox hayatta kalma oyununun hacknslash versiyonunun ücretli beşinci genişleme paketidir.
Yorumlar
Yorum ekle