Показать меню
Ana sayfa Geri bildirim

Minecraft: Dungeons Creeping Winter Türkçe yama

26.01.2023
Web sitemizden indirebileceğiniz oyunun en son sürümü için türkçe yama metnini dikkatinize sunuyoruz TurkceYama22.COM tamamen ücretsiz. Bu test edilmiş türkçe yamayı yükledik Minecraft: Dungeons Creeping Winter. Türkçe yama oyunu çevirmene izin verecek. Türkçe yama dan temin edilebilir BACKLASH, yakında bu oyun için daha fazla dosya eklemeye çalışacağız!

Oyun için türkçe yama metni Minecraft: Dungeons Creeping Winter (oyunun tam çevirisi)
Boyut: 3 mb
Çeviri yazarları: BACKLASH
Oyun açıklaması:
Minecraft: Dungeons Creeping Winter, popüler Minecraftın bir yan ürünü olan hacknslashın ikinci genişleme paketidir. Daha önce oyuncular, tropikal ormana gittikleri bir DLC Jungle Awakens aldı.

İndirme sayısı:
10520
Yayın yılı:
2020





Minecraft: Dungeons Creeping Winter oyunu için Türkçe yama yükleniyor:

1. Türkçe yama(TR) Minecraft: Dungeons Creeping Winter dosyasını indirin.

2. Dosyaları DISK:locales Minecraft: Dungeons Creeping Winter klasörüne koyun.

3. Türkçe yama Minecraft: Dungeons Creeping Winter ayarlayın.

4. Oyunu başlatın.


Minecraft: Dungeons Creeping Winter oyunu için tam Türkçe yama. Oyundaki metinleri, altyazıları, arayüz öğelerini çevirir ve oyundaki Türkçeyi etkinleştirir.
Türkçe yama, oyuna zaten entegre edilmiş bir çeviriyi etkinleştirebilir ve Minecraft: Dungeons Creeping Winter içine ek bir çeviri yükleyebilir. Ayrıca Türkçe yama da ekleri vardır. lang=eng lang=tr çeviri satırlarının değiştirildiği ini dosyaları. Türkçe yama, profesyonel bir çevirmen topluluğu tarafından oluşturulmuştur ve çeviri kalitesi en iyilerden biridir.
Внимание! Только зарегистрированным пользователям доступна ссылка на скачивание.
Önergeler
Minecraft: Dungeons Howling Peak, Minecraft: Dungeons aksiyon RPGsinin bir eklentisidir ve bu oyunu yeni yerler, canavarlar ve öğelerle zenginleştirir.
PC, SWITCH ve 3DS için Creeping Terror, Sushi Typhoon Games ve Nikkatsu tarafından geliştirilen bir 2D hayatta kalma korku oyunudur.
Minecraft: Dungeons Echoing Void, hacknslash oyunu Minecraft: Dungeonsın altıncı genişleme paketidir.
Minecraft: Dungeons Flames of the Nether, hacknslash oyunu Minecraft: Dungeons için ücretli dördüncü genişleme paketidir.
Minecraft: Dungeons Hidden Depths, Minecraft: Dungeons adlı ünlü sandbox hayatta kalma oyununun hacknslash versiyonunun ücretli beşinci genişleme paketidir.
Yorumlar
Yorum ekle