Показать меню
Ana sayfa Geri bildirim

Minecraft: Education Edition Türkçe yama

27.06.2022
Oyunun güncel sürümü için türkçe yamayı buradan indirebilirsiniz Minecraft: Education Edition. Bu oyun için türkçe yama kullanarak oyunu Türkçe ye çevirebileceksiniz.

Oyun için türkçe yama metni Minecraft: Education Edition (oyunun tam çevirisi)
Boyut: 22 mb
Çeviri yazarları: FLG
Oyun açıklaması:
Minecraft: Education Edition for PC, Minecraftın özel bir sürümüdür. Başlık, eğitim amaçlarına göre ayarlanmıştır; koordinatları olan geliştirilmiş haritalar, dünyaları içe ve dışa aktarma seçeneği veya 40 oyuncu için geliştirilmiş çok oyunculu gibi öğrenciler ve öğretmenler için çeşitli araçlar sunar.

İndirme sayısı:
10586
Yayın yılı:
2016





Minecraft: Education Edition oyunu için Türkçe yama yükleniyor:

1. Türkçe yama(TR) Minecraft: Education Edition dosyasını indirin.

2. Dosyaları DISK:locales Minecraft: Education Edition klasörüne koyun.

3. Türkçe yama Minecraft: Education Edition ayarlayın.

4. Oyunu başlatın.


Minecraft: Education Edition oyunu için tam Türkçe yama. Oyundaki metinleri, altyazıları, arayüz öğelerini çevirir ve oyundaki Türkçeyi etkinleştirir.
Türkçe yama, oyuna zaten entegre edilmiş bir çeviriyi etkinleştirebilir ve Minecraft: Education Edition içine ek bir çeviri yükleyebilir. Ayrıca Türkçe yama da ekleri vardır. lang=eng lang=tr çeviri satırlarının değiştirildiği ini dosyaları. Türkçe yama, profesyonel bir çevirmen topluluğu tarafından oluşturulmuştur ve çeviri kalitesi en iyilerden biridir.
Внимание! Только зарегистрированным пользователям доступна ссылка на скачивание.
Önergeler
Minecraft: Dungeons Howling Peak, Minecraft: Dungeons aksiyon RPGsinin bir eklentisidir ve bu oyunu yeni yerler, canavarlar ve öğelerle zenginleştirir.
İlkokulun birinci sınıflarındaki eğitimi tamamlayan altı bağımsız eğitim programından oluşan bir paket sunmaktan mutluluk duyuyoruz.
Minecraft: Dungeons Flames of the Nether, hacknslash oyunu Minecraft: Dungeons için ücretli dördüncü genişleme paketidir.
Minecraft: Windows 10 Edition, Minecraftın PCde, daha doğrusu Windows 10da yayınlanan özel bir sürümüdür.
Minecraft: Pocket Edition, PC ve konsollarda yayınlanan kült sandbox oyununun mobil bir bağlantı noktasıdır.
Yorumlar
Yorum ekle