Показать меню
Ana sayfa Geri bildirim

Q*bert Rebooted Türkçe yama

29.09.2022
Bu sayfada oyunun güncel ve çalışan türkçe yamalarını bulacaksınız Q*bert Rebooted. Türkçe yama oyunu çevirmene izin verecek. Türkçe yama dan temin edilebilir Razor1911.

Oyun için türkçe yama metni Q*bert Rebooted (oyunun tam çevirisi)
Boyut: 26 mb
Çeviri yazarları: Razor1911
Oyun açıklaması:
XONE, PSV, vb. üzerinde yayınlanan Q*bert Rebooted, 1982den itibaren mantıksal öğeler içeren popüler bir arcade oyununun yeniden yapımıdır. Oyuncunun görevi, tüm işaretli bloklara dokunacak şekilde sahnenin etrafında atlamaktır.

İndirme sayısı:
8518
Yayın yılı:
2014





Q*bert Rebooted oyunu için Türkçe yama yükleniyor:

1. Türkçe yama(TR) Q*bert Rebooted dosyasını indirin.

2. Dosyaları DISK:locales Q*bert Rebooted klasörüne koyun.

3. Türkçe yama Q*bert Rebooted ayarlayın.

4. Oyunu başlatın.


Q*bert Rebooted oyunu için tam Türkçe yama. Oyundaki metinleri, altyazıları, arayüz öğelerini çevirir ve oyundaki Türkçeyi etkinleştirir.
Türkçe yama, oyuna zaten entegre edilmiş bir çeviriyi etkinleştirebilir ve Q*bert Rebooted içine ek bir çeviri yükleyebilir. Ayrıca Türkçe yama da ekleri vardır. lang=eng lang=tr çeviri satırlarının değiştirildiği ini dosyaları. Türkçe yama, profesyonel bir çevirmen topluluğu tarafından oluşturulmuştur ve çeviri kalitesi en iyilerden biridir.
Внимание! Только зарегистрированным пользователям доступна ссылка на скачивание.
Önergeler
Parçala! popüler sonsuz koşucular türüne ait XONE, AND vb. üzerinde yayınlanan orijinal bir üç boyutlu arcade oyunudur.
PC için Starr Mazer, klasik bir "ve tıkla" macera oyununun öğelerini yandan kaydırmalı bir arcade shootem up ile benzersiz bir şekilde birleştiren bağımsız bir retro bilim kurgu yapımıdır.
Quake Arena Arcade, Xbox 360 kullanıcıları için geliştirilen ve Xbox Live Arcade hizmetinin bir parçası olarak sunulan popüler PeCet atıcıları Quake III Arena ve Quake III Team Arenanın yeniden
Bu retro arcade oyunuyla 80leri yeniden yaşayın! Q*bert, renkli, sevimli Noser, PLAYSTATION®3 bilgisayar eğlence sisteminde High Definitiona geçiyor!
Battle Chef Brigade, sayısız mantıksal bulmaca içeren bir aksiyon arcade oyunudur.
Yorumlar
Yorum ekle