Показать меню
Ana sayfa Geri bildirim

Q*bert Türkçe yama

09.08.2022
Güncel ve çalışan bir türkçe yama arıyorsanız, Q*bert, doğru yere geldiniz. Buradan oyun sürümü 1.0 ve üstü için türkçe yama indirebilirsiniz.

Oyun için türkçe yama metni Q*bert (oyunun tam çevirisi)
Boyut: 25 mb
Çeviri yazarları: RiTUEL
Oyun açıklaması:
Bu retro arcade oyunuyla 80leri yeniden yaşayın! Q*bert, renkli, sevimli Noser, PLAYSTATION®3 bilgisayar eğlence sisteminde High Definitiona geçiyor!

İndirme sayısı:
8093
Yayın yılı:
2007





Q*bert oyunu için Türkçe yama yükleniyor:

1. Türkçe yama(TR) Q*bert dosyasını indirin.

2. Dosyaları DISK:locales Q*bert klasörüne koyun.

3. Türkçe yama Q*bert ayarlayın.

4. Oyunu başlatın.


Q*bert oyunu için tam Türkçe yama. Oyundaki metinleri, altyazıları, arayüz öğelerini çevirir ve oyundaki Türkçeyi etkinleştirir.
Türkçe yama, oyuna zaten entegre edilmiş bir çeviriyi etkinleştirebilir ve Q*bert içine ek bir çeviri yükleyebilir. Ayrıca Türkçe yama da ekleri vardır. lang=eng lang=tr çeviri satırlarının değiştirildiği ini dosyaları. Türkçe yama, profesyonel bir çevirmen topluluğu tarafından oluşturulmuştur ve çeviri kalitesi en iyilerden biridir.
Внимание! Только зарегистрированным пользователям доступна ссылка на скачивание.
Önergeler
KÖPEK ADASI, PlayStation®2 bilgisayar eğlence sistemi ve WII™ Sisteminde sevimli bir köpek yavrusu macerasıdır.
Buraya gel! Gelin, Mortal Kombat II®yi sevilen bir klasik yapan tüm ölüm olaylarını yeniden yaşayın.
İki PlayStation kahramanı, PS3 için çarpıcı High Definitionda yeniden düzenlenen ilk üç macerasını yeniden yaşamak için geri döndü.
XONE, PSV, vb. üzerinde yayınlanan Q*bert Rebooted, 1982den itibaren mantıksal öğeler içeren popüler bir arcade oyununun yeniden yapımıdır.
Disneyin büyülü dünyası, PlayStation®2 bilgisayar eğlence sisteminde tamamen yeni bir DanceDanceRevolution oyunuyla dans pistine çıkıyor.
Yorumlar
Yorum ekle